Közöpés iskolás lány katonai egyenruhában?
Figyelt kérdés
Mi lenne a véleményed ha egy visznylag alacsony középiskolás lányt meglátnál a buszint katonai egyenruhában? Katonai egyenruha alatt az amerikai ACU-t értem (a viláos terep mintás kemo ruha). Be jön nektek fiúknak ah egy lány csatlakozni akar a hadsereghez, de nem harcolni akarok a háboróban hanem valami mást csinálni?2012. febr. 28. 00:35
11/14 anonim válasza:
a magyar honvédség ruháját be lehet szerezni a vateráról de hála a mi """"kedves"""" O. Viktorunknak és sok hülye törvényének az egekben az áruk
amugy a katonai alapismeretek tantárgy csak ajánlani tudom könyv formájában a zrínyi könyvkiadónál megvehető a legújabb 2011-12 átdolgozott kiadás
ezen a címen érdeklődni gyoredina@armedia.hu 1880 FT /db önmagamtól tanulom senki sem kényszerít ill. nem alap tantárgyam de nem bírom megunni :)
12/14 anonim válasza:
Első vagyok, azt linkeltem be pdf-ben :-D
Tök jó, hogy valaki magától érdeklődik, ennek nagyon örülök.
13/14 anonim válasza:
Mondjuk, lehet,hogy ez nem a legújabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!