Megtámadtak mit csináljak?
Megtámadtak de sikerült megvédenem magam. -Nem jelentettem be az esetet ,mert nem történt semmi komoly sérülés és nem akartam bajlódni.
Erreföl engem jelentettek fel a támadóim és olyan dolgokkal vádolnak ami nem is igaz. Láttatok már ilyen mértékű pofátlanságot?
Nordikus!!! :D
Jaja, amolyan egzotikus, viking fosztogatók lehettek... :DD
Hát, ha azok támadtak meg téged, kiknek nem mondjuk ki a nevét, akkor fogalmazzunk úgy, hogy...
Előbb úsznál meg egy bankrablást Washington D.C. szívében, mint ezt.
1. Hivatkozz arra, hogy amit tettél, önvédelem volt, és nem lépted túl a szükséges mértéket.
2. Ha azért nem fogadják ezt el, mert láthatóan komoly sérüléseket okoztál, akkor mondd, hogy menthető felindulásból lépted túl a szükséges mértéket.
3. Végig hangsúlyozd az ártatlanság vélelmét, ameddig nem bizonyítják Rád a teljes bűncselekményt, addig ártatlan vagy.
Sürgősen szerezz szem és fültanúkat, lehetőleg kátrányos helyzetűeket, mert ma ők a hitelesek (szerncsére az olcsóbbak is).
:(
"Láttatok már ilyen mértékű pofátlanságot?"
Persze, hogy láttam. A rejtett erőforrások Szemrebbenés nélkül, nagy szájjal és vastag bőrrel képesek hazudozni.
Ilyenek ezek a mozdonyszőke svédek. Ennél nagyobb büntetést az életben nem kapnak, mint hogy ilyennek születtek!
Csináld ki őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!