Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szeretnék segítséget kérni!...

Szeretnék segítséget kérni! 1éve készült rólam egy félmeztelen kép, pár napja újra előkerült olyan embereknél akik nem tudom h jutottak hozzá! Most fenyegetnek vele! Pl:h feltöltik különböző oldalakra ha nem teszek meg dolgokat! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2013. okt. 8. 12:28
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
Ez mióta családi kapcsolat?
2013. okt. 8. 12:45
 12/23 A kérdező kommentje:
mert ez nem komoly ?
2013. okt. 8. 12:45
 13/23 anonim ***** válasza:

Ne puskázz, tanulj. Legközelebb ne készíts magadról ilyen képeket, és főleg ne engedd másoknak, hogy ilyen képeket készítsenek rólad.

Kerüld ezt a társaságot, mert nem kíváncsiak rád.

Ha szükségét érzed, beszélj a szüleiddel erről a problémáról.

2013. okt. 8. 12:46
 14/23 anonim válasza:
Én is voltam hasonló helyzetbe, de nem foglalkoztam vele, így az illetőt se érdekelte.
2013. okt. 8. 12:49
 15/23 anonim ***** válasza:
tanulnál inkább a félmeztelen fotózás helyett. NEm sajnállak.
2013. okt. 8. 13:04
 16/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak akik nem vettek meg ezért ! elhihetitek nagyon rosszul érzem magam ,természetesen! köszönöm!
2013. okt. 8. 13:11
 17/23 anonim ***** válasza:

Mindenképpen szólj a szüleidnek. Ilyen képpel zsarolni egyébként is bűncselekmény, de ahogy látom, te még kiskorú vagy, ez súlyosbítja is az ügyet.

Először próbáld őket befenyíteni ezzel (hogy szólsz a szüleidnek + a rendőrségnek), lehet, hogy már ennyitől is beijednek. Ha nem, akkor tényleg kérj segítséget.

Lehet, hogy gáznak érzed a szüleidnek ezt elmondani, de mérlegelj, mi a rosszabb: ha a szüleid megtudják, vagy ha az egész internet látja..

2013. okt. 8. 13:11
 18/23 anonim ***** válasza:

érdemes csapdába csalni őket. pl. elérni hogy emailban is fenygessenek, esetleg csatrolják is a képet hogy mivel fenyegetnek. ez már bizonyiték. persze ha net kávézóból irják akkor már kevésbé...

a legjobb lenne ha az eredeti facebook profiljukon tudnád ezt megtárgyalni velük.

2013. okt. 8. 13:14
 19/23 anonim ***** válasza:
En sem sajnallak, neked sincs sok eszed ha azt hiszed hogy a napiszarra fel fognak tenni kepeket felmeztelen 18 ev alattiakrol.
2013. okt. 8. 13:14
 20/23 anonim ***** válasza:
Szerintem ne csinálj semmi, megnézzük napiszaron és kész:)
2013. okt. 8. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!