Szeretnék segítséget kérni! 1éve készült rólam egy félmeztelen kép, pár napja újra előkerült olyan embereknél akik nem tudom h jutottak hozzá! Most fenyegetnek vele! Pl:h feltöltik különböző oldalakra ha nem teszek meg dolgokat! Mit tegyek?
Ha fenyegettek, a fenyegetéssel együtt irány a Rendőrség.
De ilyen emberekkel én nem foglalkoznék. Töltse, a többi a Rendőrség dolga.
Zsarolóknak sose egyetlen pillanatra se engedj.
Egy félmeztelen kép nem gáz. Ne hagyd magad zsarolni ilyen hülyeségekkel, és főleg ne tegyél meg olyat amit nem akarsz.
Szard le, lehet, hogy senki meg sem nézi azt a képet, bárhova is töltik fel. A net tele van meztelen képekkel, sőt...
ilyen semmire kellő buta ku..vák hozzám még csak nem is fognak szólni ha én nem engem, ezzel csak ti tudtok veszíteni én nem ge..nék de ha ti akartok bármikor megmondom .....nak h drága ... óra előtt írja a padra a puskákat én túlélem puskázás nélkül ti nem fogjátok nem tartanánk itt ha lenne annyi eszetek, hogy ne velem baszakodjatok ^^ a napi szaron sokan kedvelnék!
ilyen típusú fenyegetések !
Gyerekek...
Tehát te is bántod azt, aki úgymond zsarol téged?
ne engedj nekik semmiképpen. ha engedsz nekik, megteszed, amit akarnak, akkor is felteszik, ha akarják. ha meg nem akarják, akkor úgyse.
fordulj a rendőrséghez, hogy zsarolnak.
ha meg tényleg felkerül valahova, röhögd ki, h csak oda van photoshopolva az arcod, aztán kész. ha látják h nem foglalkozol vele, hogy fentről röhögsz rajtuk, akkor hamar elfelejtik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!