Visszakaphatom-e az elkobzott családi vagyont?
Figyelt kérdés
Főnemesi családból származom és hatalmas birtokokat, gyárakat, ipari telepeket vettek el az orosz megszállás alatt. Ha nem is kaphatom vissza, jóvátételt kérhetek-e vagy esetleg használati jogot? Ha igen, akkor milyen módon?
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat.
2013. szept. 24. 20:12
1/14 anonim válasza:
A kárpótlási időszaknak már vége van!
Már vagy húsz éve!
2/14 anonim válasza:
Ha zsido vagy nyugodtan megprobalhatod... Lazar Jani biztosan segit
3/14 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert az új földtörvények mellett esetlegesen egy jó ügyvéddel tudok valamire menni. Olvastam egy portálon, hogy használati jogot talán ki tudok csikarni.
2013. szept. 24. 21:20
4/14 anonim válasza:
Kárpótlási időszakban a nagyszüleid megkapták a nekik járót,ma már semmit.
6/14 A kérdező kommentje:
A nagyszüleim jópár helyen megfordultak ezért, és elküldték őket melegebb éghajlatra, hiába mutatták a kutyabőrt.
2013. szept. 24. 21:32
7/14 anonim válasza:
Az én nagyszüleimtől csak egy kis erdőt kommunikáltak el, de azért is kaptunk kárpótlási jegyet. Nektek is kapnotok kellett valamit.
8/14 anonim válasza:
Hát pedig ha volt akkor kellett kapnotok. Vagy kaptatok vagy a nemesi dínomdánom csak egy családi legenda.
9/14 anonim válasza:
pont arra volt a kommunizmus hogy elvegyék :) és ez annak a folytatása tehát hacsak nemsikerül egy igen jó indokot találni nem nagyon adnak semmit. talán próbálkozz a tévénél hogy adják le és úgy járj utána kamera előtt az hatásos lehet. am nemvalószínű
10/14 anonim válasza:
Természetesen. Hiszen az a jogos tulajdonod, nem fizették ki részedre az ingatlanok ellenértékét, így tulajdonváltás sem történt. Azok minden tekintetben téged illetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!