Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Egy javítóintézet adhat ki...

Egy javítóintézet adhat ki egy bizonyos személyről információt?

Figyelt kérdés
Vagyis csak annyi információt hogy éppen ott tartózkodik-e vagy már kiengedték.

2013. szept. 24. 19:03
 1/8 tomala ***** válasza:
Hozzátartozónak, jogi képviselőnek, stb. igen, másnak nem.
2013. szept. 25. 16:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Még abban tudnál nekem segíteni hogy egy javítóintézetbe látogatásra van lehetőség egy "bent lévő" ismerősömhöz?
2013. szept. 25. 19:02
 3/8 tomala ***** válasza:
Ezt az intézet házirendje szabályozza. Minden valószínűség szerint elfogadott kapcsolattartói kérelem kell hozzá, de ha nem vagy sem hozzátartozó, sem jogi képviselő, sem egyházi személy, jogvédő, stb., akkor elég nagy eséllyel utasíthatja el a kérelmedet az intézet.
2013. szept. 25. 19:38
 4/8 A kérdező kommentje:
Sajnálattal hallom, azért köszönöm
2013. szept. 25. 19:40
 5/8 tomala ***** válasza:
Arról nem beszélve, hogy ha az illető nem akar téged látni, vagy nem rád akarja pazarolni a havi egy látogatási lehetőségét, akkor nem fog téged fogadni, mert egy látogatót fogadni nem kötelessége.
2013. szept. 25. 19:40
 6/8 A kérdező kommentje:
Értem :S de egy nagyon jó barátom és nem halottam már róla rég csak azt h ott javítóban van és nem tom h igaz e :S
2013. szept. 25. 20:44
 7/8 tomala ***** válasza:
Inkább a szüleitől, rokonaitól tudakozódj. De meg lehet próbálni a kapcsolattartásit, nem mondom, hogy biztos nem fogadják el.
2013. szept. 25. 22:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Megpróbálom köszönöm a válaszaidat :))
2013. szept. 26. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!