Ha közterületen alszom, az illegális dolognak számít?
Figyelt kérdés
Hálózsákban szeretném tölteni az éjszakámat egy megyeszékhely főutcáján, egy padon, de nem tudom, hogy a közterületesek vagy a rendőröl ezért "belémköthetnek"-e...2013. szept. 22. 22:05
1/6 anonim válasza:
Nagyváros olyan mint az őserdő.
A rendőr, meg a többi ember az oroszlán.
Ha nem éhes, nem kőt beléd.
A jognak semmi jelentősége sincs ebben az estben.
2/6 anonim válasza:
neked miylen szexuális fétised van hogy hálózsákban akarsz aludni egy padon? :D
3/6 A kérdező kommentje:
:D:D:D Itt nincs szó szexualitásról... Levelezős vagyok, pénteken és szombaton van órám az egyetemen, de nem tudom kifizetni a kolit, így ez ingyen lenne :)
2013. szept. 22. 22:30
4/6 anonim válasza:
Közterületen életvitelszerűen tartózkodni tilos, ez már asszem az alkotmányban is benne van.
Kolira kérj támogatást.
5/6 anonim válasza:
A nappali tagozatosak hazautaznak 7végére.
Kellene egy ismerős találni kőzőttük.
Meg a portással jóba lenni.
Így teljesen tőrvényes lenne.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, végül is egy éjszaka az még nem életvitel szerű közterületen tartózkodás. Remélem, élve megúszom :)
2013. szept. 24. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!