Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Bolti lopás most mi lesz?

Bolti lopás most mi lesz?

Figyelt kérdés
Sziasztok egy kinai áruházban tetszett egy buksza és kivittem és becsipogott mondták hogy áljak meg meg minden ,de elfutottam ,és a barátommal voltam utána találkoztam vele és mondta hogy felvetttek kamerája visszatudják pörgetni és szolnak arendörségre vigyem vissza,(3500ft),és vissza vittettem a barátommal meg csatlakozott még egy és visszavitték és azt mondták nekik hogy a köszi, a kamera vissza pörgethető szóval nem tudni hogy mi lesz belőlle ,szóval mit kaphatok,elvileg fel se jelenthetnek mivel vissza vitem ..bocs a helyesírásért.

2013. szept. 20. 12:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Majd akkor is így nevessél, ha majd bekerülsz a kaptárba.

Van Facen ismerősöm, ha gondolod belinkelem a profilképét.

23 éves, de látszik a fején, h megtörte a bentlét, meg hogy naponta seggbenyomták a cellatársai...

2013. szept. 20. 14:27
 12/19 A kérdező kommentje:
hát persze egy embert megtöri az ilyen,így van
2013. szept. 20. 14:29
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha nem buksz meg,megtartod a szajrét,vagy nem?Remélem,megütöd a bokádat.Lehet nullázni!
2013. szept. 23. 04:39
 14/19 anonim válasza:

szerintem nem lesz semmi, ettől függetlenül g.c.i buta vagy :DD

jót röhögtem a hozzászólásaidon

2013. okt. 6. 17:54
 15/19 anonim ***** válasza:
Tolvajok szabadlábon?! Miféle ország ez?!
2013. okt. 16. 21:48
 16/19 anonim ***** válasza:

Nekem már tetszik!

Cigány lopja a kínait!

Amúgy barátom,megismernélek!Úgy eltörném mindkét kezed!Remélem,egyszer találkozunk,utána nem lesznek ilyen magas röptű kérdéseid,még van pofád itt kérdezgetni?

Ha akarod,privátban küldök számot,te undorító állat!!!!

2013. okt. 19. 00:36
 17/19 anonim ***** válasza:
Ez itt már elég bizonyíték, amit leírtál, mondhatni beismerő vallomás egy bűncselekménnyel kapcsolatosan! Ha lett volna eszed, akkor nem írtad volna ki, tudniillik nem csak az adminok figyelik az ilyen jellegű oldalakat!
2013. okt. 19. 01:31
 18/19 anonim ***** válasza:
Küldjétek el a kérdést a police.hu-nak! Biztos érdekelni fogja őket!
2013. okt. 19. 14:59
 19/19 anonim válasza:
Megúsztad?Örülj.Feljelentett? Így jártál.
2015. máj. 11. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!