Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Bolti lopásban vétkeztem...

Roflmeow kérdése:

Bolti lopásban vétkeztem milyen következményekkel járhat?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok és tescoból loptam egy 6690ft értékű fülhallgatót. Az őrök már vártak a pénztárnál, bekísértek a szobába átnézték a cuccaim, meglett a füles. jgyzőkönyvet vettek fel, amit rendőrségre átadnka elvileg akik majd beidéznek. Ott mit csinálhatnak velem? megúgyhatom egy ejnyével vagy pénzbirság és az mekkora lehet? jah és kár nem keletkezett a termékben, szóval ugyanúgy eladható maradt

2013. szept. 20. 09:30
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nekem még eszembe nem jutott ilyesmi. Az már megfordult a fejembe, hogy viccből átragasztom a vonalkódot egy olcsó piáról egy drágára, vagy a kikapcsolt hifi-tornyot full hangerőre tekerem, de hogy elvigyek valamit az nem...

Szerintem pénzbírság lesz belőle, mert nem érte el a 20e ft-ot. Olyan 15-30e körül számíthatsz.

2013. szept. 20. 09:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Pézbírság egyértelműen.
2013. szept. 20. 10:23
 3/9 anonim ***** válasza:
33%

bolti lopásért kár, hogy nem kapnak az illetők legalább 1 hónap sittet!

ha én lennék a miniszterlnök bevezetném az egy héttől 2 hónapig terjedő sittet az ellopott tárgy értékétől függően!

2013. szept. 20. 11:21
 4/9 DR. ZIRR-ZURR ***** válasza:
36%
Le fogják vágni a kezedet!:)
2013. szept. 20. 11:35
 5/9 anonim ***** válasza:
89%

#3-as: szerencsére nem vagy miniszterelnök és nagy valószínűséggel nem is leszel.

Amúgy igen, gyanúsítottként fognak beidézni a rendőrségre kihallgatásra. Ha nem akarod a dolgot elbarmolni, szépen bevallod a tetted és megbánást tanúsítasz. Ha lesz bírósági szakasz, akkor ugyanez a helyzet. Szabálysértést követtél el, úgyhogy (nem akarok hülyeséget mondani) 50.000 forintig vagy büntethető, plusz lehet közmunka, vagy valami ilyesmi. valószínűleg pénzbünti lesz.

2013. szept. 20. 12:02
 6/9 anonim ***** válasza:
79%

"rendőrségre átadnka elvileg akik majd beidéznek. Ott mit csinálhatnak velem?"

Bevisznek a kihallgatóba és feldugnak neked egy gumibotot.

2013. szept. 20. 12:32
 7/9 anonim ***** válasza:

cigányok leszázalékolták a válaszokat :DDDDDDD

aki magyar az nyomjon mindegyikre egy ződpacsit!!!

2013. szept. 20. 13:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Pont leszarom a mocskos kis dögöket! Mivel jogász vagyok, csak jobban tudom, mint ők! Bár...mivel nem engem visznek be minden héten, lehet ők már jobban tudják, hogy megy ez...
2013. szept. 21. 12:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Arábiában vesszőzés lenne nyílvánosság előtt vagy korbácsolás... Itt csak pénzbírságot kapsz vagy ledolgozhatod közmunkában, ami a mai órabérek mellett évekig tarthat.
2013. szept. 21. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!