Bolti lopásban vétkeztem milyen következményekkel járhat?
Nem tudom, nekem még eszembe nem jutott ilyesmi. Az már megfordult a fejembe, hogy viccből átragasztom a vonalkódot egy olcsó piáról egy drágára, vagy a kikapcsolt hifi-tornyot full hangerőre tekerem, de hogy elvigyek valamit az nem...
Szerintem pénzbírság lesz belőle, mert nem érte el a 20e ft-ot. Olyan 15-30e körül számíthatsz.
bolti lopásért kár, hogy nem kapnak az illetők legalább 1 hónap sittet!
ha én lennék a miniszterlnök bevezetném az egy héttől 2 hónapig terjedő sittet az ellopott tárgy értékétől függően!
#3-as: szerencsére nem vagy miniszterelnök és nagy valószínűséggel nem is leszel.
Amúgy igen, gyanúsítottként fognak beidézni a rendőrségre kihallgatásra. Ha nem akarod a dolgot elbarmolni, szépen bevallod a tetted és megbánást tanúsítasz. Ha lesz bírósági szakasz, akkor ugyanez a helyzet. Szabálysértést követtél el, úgyhogy (nem akarok hülyeséget mondani) 50.000 forintig vagy büntethető, plusz lehet közmunka, vagy valami ilyesmi. valószínűleg pénzbünti lesz.
"rendőrségre átadnka elvileg akik majd beidéznek. Ott mit csinálhatnak velem?"
Bevisznek a kihallgatóba és feldugnak neked egy gumibotot.
cigányok leszázalékolták a válaszokat :DDDDDDD
aki magyar az nyomjon mindegyikre egy ződpacsit!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!