Milyen jogi következményekkel járna ez a vicc?
Figyelt kérdés
Összeáll egy 100 fős csapat, akikből olyan 30-40 ki van maszkírozva zombinak, a többi pedig beépített, vagy az arány valahogy módósul. Megtöltjük az egyik metróállomást és úgy kezdünk feljönni, h ugye van aki fejvesztve menekül, van akit elkapnak, és... a többi pedig zombi módjára járkál és halad valamerre. Ennek lenne valami jogi következménye? egyált ezt elő lehetne adni élethűen?2012. jún. 21. 18:16
1/6 anonim válasza:
Megijedni senki sem fog szerintem, de vigyázz feljelenthetnek testi sértésért, vagy zaklatásért, esetleg a közrend megzavarása miatt
2/6 anonim válasza:
Hát nem tudom, de ha találsz 30-40 embert, akit ki is tudod maszkírozni ÉLETHŰEN zombinak, akkor le a kalappal. De még így se biztos, hogy túl sok ember elhinné.
3/6 anonim válasza:
Geec, ez mekkora ötlet... páran meg beöltözhetnének UBCS kommandósnak :D
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
Jogi problémád csak akkor lenne, ha valamelyik filmből lopnál konkrét karakterek, pl semmiképpen ne legyen a közeletekben sem egyetlen Walking Dead, vagy hasonló felirat..
A törvényesség már más tészta..ha bejelentés nélkül egy ilyen kis "játékot" adtok elő egy olyan helyen ahol avatatlan "civilek" vannak, akkor valóban feljelenthetik az egész bagázst félelemkeltésért, rendbontásért, stb(ugyanaz a téma, minthogy nem mászkálhatsz pl airsoft AK-47-essel a kezedben közterületen, mert fegyvernek látszó tárgy -.-"), szóval az ilyesmit mindenképpen le kell zsírozni a helyi hatóságokkal. Az előadás mód csak a szereplőkön múlik..ha élethű a maszkolás akkor simán lehet élethű az egész :D
6/6 A kérdező kommentje:
Ezeket jó tudni, én komolyan mondom rááldozok valamennyi pénzt, ha összejön elég tag :D Kommandós szerkózól is gondoskodok
2012. jún. 22. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!