Szerintetek ez már milyen?
Adam Lambert a kedvenc énekesem és ez már milyen?
Tökön vágja az a kis nő és még ott riszálja is magát.
Az a Másik (Tommy a gitáros) meg ott vigyorog.
Szegény Adam meg azt se tudja sírjon vagy nevessen! :DD
Adam Lambert egy harmadosztájó kis homokferkó, a nyamvadt kis micsodája arra sem jó, hogy egy kecskébe dugja (hímbe). Nem kár érte.
Mindamellett jól énekel, tényleg, de azért nem kéne nyíltan köcsögnek lennie.
Az utolsó kettőnek mondom, le ne merjétek fikázni Adamot...Takarodjatok a vérvörösbe pics*ba.Rohadjatok meg egy helyben. :D
Na de ezt most csak viccből mondtam... <3<3<3
De tényleg, ne basztassátok már. Lehet, hogy meleg! És? Kit érdekel? Nem ez volt a kérdés. -.-" És mi az, hogy jól énekel? SZUPERGIGAMEGAJÓL! Ennél jobb nincs!
Majd, ha így néztek ki, ilyen lesz a hangotok,és annyit fogtok jótékonykodni, mint ő akkor ugassatok. Egyébként meg kit érdekel mekkora a f*sza? Szánalom!
Az a kis ribi érdemelt volna egy akkora fejberúgást, hogy az életbe többet ne tudjon táncolni,ja bocs segget rázni.
Neked meg egy kiadós fenékbebillentés amiért ilyeneket írsz róla..ennyi!
Az a "kis nő" Brooke Wendle. :D Ad koreográfusa volt a Glam Nation tour idején.
(Ezt nézd meg 7 pertől:
http://www.youtube.com/watch/v=HOk69jPEMhA&feature=player_em..
Adam is poénra vette.)
U.I.: http://www.youtube.com/watch?v=FCA2rYE4TUE&feature=feedrec_g..
Ha tényleg akkora Adam Lambert fan vagy, akkor illene tudnod, hogy ez a kis jelenet, ahol a csajjal táncol a Glam Nation Turnéból származik, a táncos csaj pedig nem más, mint Brooke Wendle, Adam koreográfusa és táncosa, nem mellesleg az egyik legjobb barátja, ez a kis táncjelenet akkor történt, mikor az egyik show végén bemutatta a táncosait és Brooke-kal ilyenkor mindig szokott táncolni kicsit, az pedig, hogy tökön vágta a csaj az teljesen véletlenül volt, és rájött, azonnal odament Adamhez és megölelte bocsánatkérésképpen. Csak ez már nincs rajt ezen a kis jeleneten. Sőt, Adam utána még mondott is valamit a mikrofonba elvékonyított hangon, amin még a közönség is nevetett. Az meg szerintem természetes, hogy mindketten próbálták poénra venni a dolgot meg nevettek rajta, mivel több ezres nézőközönség előtt történt a dolog, és mint más említettem, Brooke nem szándékosan csinálta. A Glam Turné keretein belül végigturnézták az egész világot, rengeteg show-t adtak, és szerintem természetes ha ennyi műsorból egy-kettőbe becsúszik egy kis hiba. Pl Honolulu-ban Adam egyik férfitáncosa, Taylor Green seggre esett a szólóprodukciója közben, a bandatagok is és a közönség is nevetett, de még Taylor is. Sőt olyan is volt (nem is egyszer) hogy Adam elfelejtette a saját dalszövegét és éneklés helyett csak táncolt, aztán viccesen megkérte a közönséget, hogy énekeljék már a dalt a zenei alapra, mert ő elfelejtette. AZtán utána már tudta folytatni. :) Megesik az ilyen, nem kell ennyire felfújni. Főleg hogy Ad nagyon jól tudja kezelni a színpadi bakikat.
Én is nagyon nagy Adam Lambert fan vagyok, de Tommy helyében tuti én is röhögtem volna. főleg hogy láttam az egész jelenetet, nem csak ezt a 2 másodperces kis avit.
Tessék: [link] <--Itt a GNT összes állomásának összes felvételét megtalálja, akit érdekel. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!