Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szerintetek ez már milyen?

Szerintetek ez már milyen?

Figyelt kérdés

[link]

Adam Lambert a kedvenc énekesem és ez már milyen?

Tökön vágja az a kis nő és még ott riszálja is magát.

Az a Másik (Tommy a gitáros) meg ott vigyorog.

Szegény Adam meg azt se tudja sírjon vagy nevessen! :DD

2012. jún. 17. 13:18
1 2
 1/12 anonim válasza:
80%
öld meg magad !:D
2012. jún. 17. 13:48
 2/12 anonim ***** válasza:
46%
Hát én valahogy nem tudom sajnálni. Nekem már túl meleg. :s
2012. jún. 17. 13:49
 3/12 Tojasleves ***** válasza:
55%

Adam Lambert egy harmadosztájó kis homokferkó, a nyamvadt kis micsodája arra sem jó, hogy egy kecskébe dugja (hímbe). Nem kár érte.

Mindamellett jól énekel, tényleg, de azért nem kéne nyíltan köcsögnek lennie.

2012. jún. 17. 13:51
 4/12 A kérdező kommentje:

Az utolsó kettőnek mondom, le ne merjétek fikázni Adamot...Takarodjatok a vérvörösbe pics*ba.Rohadjatok meg egy helyben. :D

Na de ezt most csak viccből mondtam... <3<3<3

De tényleg, ne basztassátok már. Lehet, hogy meleg! És? Kit érdekel? Nem ez volt a kérdés. -.-" És mi az, hogy jól énekel? SZUPERGIGAMEGAJÓL! Ennél jobb nincs!

Majd, ha így néztek ki, ilyen lesz a hangotok,és annyit fogtok jótékonykodni, mint ő akkor ugassatok. Egyébként meg kit érdekel mekkora a f*sza? Szánalom!

2012. jún. 17. 14:46
 5/12 anonim válasza:
0%
a csajnak k.rva jo a teste. Sztem szandekosan csinalta, h vedd mar eszre magad te nyomi, homi. Ne jatszd itt a pic.adat. Meg is erdemelte a kis b.zika
2012. jún. 17. 14:49
 6/12 A kérdező kommentje:

Az a kis ribi érdemelt volna egy akkora fejberúgást, hogy az életbe többet ne tudjon táncolni,ja bocs segget rázni.

Neked meg egy kiadós fenékbebillentés amiért ilyeneket írsz róla..ennyi!

2012. jún. 17. 15:03
 7/12 anonim válasza:
ez tényleg nem volt szép dolog a csajtol. ha adam helyébe lettem volna utánamennék és lekevernék neki egy jó nagy pofont.
2012. jún. 17. 20:21
 8/12 A kérdező kommentje:
Hát egyetértek. Ha én lennék Adam, akkor szexuális zaklatásért már a börtönben csücsülni és rázhatná a seggét az őröknek! Na jó ez csak vicc, de biztos, hogy utána mennék! :P
2012. jún. 17. 20:46
 9/12 Diablo856 válasza:

Az a "kis nő" Brooke Wendle. :D Ad koreográfusa volt a Glam Nation tour idején.

(Ezt nézd meg 7 pertől:

http://www.youtube.com/watch/v=HOk69jPEMhA&feature=player_em..

Adam is poénra vette.)

U.I.: http://www.youtube.com/watch?v=FCA2rYE4TUE&feature=feedrec_g..

2012. jún. 19. 13:27
 10/12 anonim válasza:
100%

Ha tényleg akkora Adam Lambert fan vagy, akkor illene tudnod, hogy ez a kis jelenet, ahol a csajjal táncol a Glam Nation Turnéból származik, a táncos csaj pedig nem más, mint Brooke Wendle, Adam koreográfusa és táncosa, nem mellesleg az egyik legjobb barátja, ez a kis táncjelenet akkor történt, mikor az egyik show végén bemutatta a táncosait és Brooke-kal ilyenkor mindig szokott táncolni kicsit, az pedig, hogy tökön vágta a csaj az teljesen véletlenül volt, és rájött, azonnal odament Adamhez és megölelte bocsánatkérésképpen. Csak ez már nincs rajt ezen a kis jeleneten. Sőt, Adam utána még mondott is valamit a mikrofonba elvékonyított hangon, amin még a közönség is nevetett. Az meg szerintem természetes, hogy mindketten próbálták poénra venni a dolgot meg nevettek rajta, mivel több ezres nézőközönség előtt történt a dolog, és mint más említettem, Brooke nem szándékosan csinálta. A Glam Turné keretein belül végigturnézták az egész világot, rengeteg show-t adtak, és szerintem természetes ha ennyi műsorból egy-kettőbe becsúszik egy kis hiba. Pl Honolulu-ban Adam egyik férfitáncosa, Taylor Green seggre esett a szólóprodukciója közben, a bandatagok is és a közönség is nevetett, de még Taylor is. Sőt olyan is volt (nem is egyszer) hogy Adam elfelejtette a saját dalszövegét és éneklés helyett csak táncolt, aztán viccesen megkérte a közönséget, hogy énekeljék már a dalt a zenei alapra, mert ő elfelejtette. AZtán utána már tudta folytatni. :) Megesik az ilyen, nem kell ennyire felfújni. Főleg hogy Ad nagyon jól tudja kezelni a színpadi bakikat.

Én is nagyon nagy Adam Lambert fan vagyok, de Tommy helyében tuti én is röhögtem volna. főleg hogy láttam az egész jelenetet, nem csak ezt a 2 másodperces kis avit.

Tessék: [link] <--Itt a GNT összes állomásának összes felvételét megtalálja, akit érdekel. :)

2012. jún. 19. 13:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!