Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Bolti lopáson kaptak,125 Ft...

Bolti lopáson kaptak,125 Ft értékben. Mit kaphatok?

Figyelt kérdés
Ittas állapotban buliból hazafelé megálltunk bevásárolni a Sparban, nem vettem kosarat, csak úgy kézben vittem az árut, egy 2 decis dobozos tejet nem raktam ki a pultra, kiszúrtak és följelentettek 125 ft értékű lopás miatt. Nem volt ezelőtt semmilyen rendőrségi ügyem.

2013. máj. 27. 04:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Hívtak rendőrt,vagy csak a vagyonőr írt jegyzőkönyvet s azt mondták feljelentenek? Ez utóbbi csak elijesztés. Ha ennyi volt akkor elfelejtheted, nem fognak ők sem ennyi miatt killódni. Ha volt rendőri intézkedés az már más. De akkor is kb szóbeli ejnyebejnyével megùszod.
2013. máj. 27. 05:18
 2/9 anonim ***** válasza:
:D:D tán nem ízlett a sör?
2013. máj. 27. 05:34
 3/9 anonim ***** válasza:

Homlokráncolást.:)

Tévedés volt, ezért semmit.

2013. máj. 27. 05:51
 4/9 anonim ***** válasza:

Szabálysértés, akármilyen kis érték.

Nézz utána a neten, hogy ez mit jelent.

2013. máj. 27. 06:27
 5/9 anonim ***** válasza:

ugyan...

te ragaszkodj ahhoz, hogy valóban elfelejtetted, persze a kérdés hogy a vagyonőr ezt hogyan írta a jegyzőkönyvbe. alá kellett írnod valamit? személyi adatokat felvették? de legrosszabb esetben se lesz ebből nagy cirkusz, max figyelmeztetés, ha már nagyon rád akarják húzni.

2013. máj. 27. 06:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Fűrészgépláncot a karodba. És menni fog, be lesz indítva.
2013. máj. 27. 08:25
 7/9 anonim ***** válasza:
90%
Egy dagadt pénztárosnő a térdére fektet és elfenekel.
2013. máj. 27. 08:51
 8/9 A kérdező kommentje:
Írtak jegyzőkönyvet, azt mondták, hogy kihívták a rendőrt. Mikor aláírtam, hogy beismerem a lopást, akkor viszont azt mondták, hogy nem kell megvárnom a rendőrt, leléphetek. El is mentem. Elsőre azzal védekeztem, hogy ha kell helyben veszek egy raklappal a termékből:D hát nem tetszett nekik... Szó ami szó a feljelentés megtörtént azt mondták, bár semmiféle papírt nem kaptam.
2013. máj. 28. 14:56
 9/9 anonim ***** válasza:
azért engedtek el, mert elismerted. majd jönni fog a papír
2013. máj. 28. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!