Miért védik a pedofilokat a magyar törvények?
Amerikában nagyon jól működik egy Perverted Justice nevű szervezet, amely arra szakosodott, hogy a pedofilokat az Interneten, chatszobákban csalja tőrbe, magukat kiskorúaknak kiadva, találkozót beszélnek meg vele, ahol az illetőt a Rendőrség várja. Ez ott bevált, csak az eredményekre kell nézni:
Nálunk is volt ilyen kezdeményezés( [link] de a törvények teljesen ellehetetlenítették, és úgy tűnik a szervezet még 2007-ben feladta a harcot.
Miért védik a magyar törvények ennyire a pedofilokat?
Van arra esély, hogy ez megváltozzon, és elkezdődhessen a vadászat?
Bla bla,ne is figyelj a szerencsétlenekre,hadd kapálózzanak! =)
Egyetértek a gondolataiddal,ismerek olyat a környezetemben akit már ért ilyen féle szexuális zaklatás.
esetleg beszélgessünk mailban,vagy msn-en,ok?
Lene egy jelentkező a pedóvadászatra. =)
Kedves pedofilvédő, távozz innen. Nem kívánatos a fajtád.
21:59, szívesen, ha megadod a címed, küldök mailt. :)
Szörnyű ami itt megy! Igen üvöltve írtam,mert üvöltve él bennem ez az emlék! Örülök,hogy neked nincs ilyen tapasztalatod,és még mindig azt kívánom,hogy ne is legyen!!
Fel sem tudod fogni,hogy milyen érzés mikor hallasz egy ilyen esetről és özönlenek az emlékek:(
Még csak feltételezni sem akarom rólad,hogy miért véded őket? Épeszű ember ilyet nem tesz!!
Mélységesen sajnálom, ami veled történt, azt meg főleg, hogy nem kaptál elégtételt a bíróságon sem. viszont nekem egyikhez sincs semmi közöm, úgyhogy úgy gondolom semmi okod és jogod velem üvöltözni. erről ennyit.
én nem a pedofilokat védem. én az embereket védem. (igen vannak olyan emberek is, akik pedofilok, tehát ha úgy tetszik, akkor őket is)
a világ boldogabbik felén, itt minálunk létezik egy olyan, hogy az ártatlanság vélelme. Erre minden esetben szükség van, de különösen akkor, ha olyan dologról van szó, ami nagy közfelháborodást, nagy médiavisszhangot vált ki, aminél már maga a vád is teljesen tönkreteheti egy ember életét. ilyen pl. a pedofília is.
Idehaza is, de főleg amerikában rengeteg olyan eset van, ahol pontosan ez történt. lelkes idióták vádoltak meg embereket, akiknek ártatlanságuk dacára (!!!) teljesen tönrement az életük. (csak, hogy egyet említsek: McMartin-ügy)
ez persze nézőpont kérdése, de én azon a véleményen vagyok, hogy inkább sétáljon el pár bűnöző is, minthogy akár egyetlen ártatlan ember is elitéljünk. nem vagyok híve az "öld meg az összeset, Isten majd kivogatja őket" inkviziciós taktikának.
Szerintem az sem elhanyagolható szempont, hogy ha egy olyan ember kezd el vadászni a pedofilokra, aki annyi jogi tudással, ismerettel, és főleg logikai érzékkel rendelkezik, mint a kedves kérdező (hé! egy alapvető általános iskolai reláció analízis összedönti az általa beidézett szöveget), akkor szerinted (tegyük fel, hogy valódi bűnöst találnak) mennyi idő alatt omlik össze a vád a bíróságon, már ha egyáltalán eljut odáig?
Ki beszélt bíróüságról, LOL :D
Megy az illető a szégyenfalra, ki lesz tapétázva a pedofil fejével a net.
"Megy az illető a szégyenfalra, ki lesz tapétázva a pedofil fejével a net."
rágalmazás, zaklatás, személyiségi jogok megsértése, hamis vád és esetlegesen felbújtás.
jó sokat fogsz ülni.
"van gerincem."
Legalább az van, ha már elég eszed nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!