Miért védik a pedofilokat a magyar törvények?
Amerikában nagyon jól működik egy Perverted Justice nevű szervezet, amely arra szakosodott, hogy a pedofilokat az Interneten, chatszobákban csalja tőrbe, magukat kiskorúaknak kiadva, találkozót beszélnek meg vele, ahol az illetőt a Rendőrség várja. Ez ott bevált, csak az eredményekre kell nézni:
Nálunk is volt ilyen kezdeményezés( [link] de a törvények teljesen ellehetetlenítették, és úgy tűnik a szervezet még 2007-ben feladta a harcot.
Miért védik a magyar törvények ennyire a pedofilokat?
Van arra esély, hogy ez megváltozzon, és elkezdődhessen a vadászat?
a SAJÁT APÁM MOLESZTÁLT!!!!! 6ÉVES VOLTAM,VOLTUNK RENDŐRSÉGEN MAI NAPIG SZABADLÁBON VAN ÉS ÉLI AZ ÉLETÉT!!!
BÜNTETLENÜL!!!
ÉN MÁR FELNŐTT VAGYOK,DE A SEBEK ITT VANNAK!!!!!!!!!!!!
HAD NE SOROLJAM VÉGIG,HOGY EGY SZTÁR ÜGYVÉD,HOGY MOSTA KI!!!! ERRŐL ENNYIT!!
ENNEK A SÚLYÁT CSAK AZ ÉRZI IGAZÁN AKI ÁTÉLT ILYEN BORZALMAKAT........
14:16, akkor te pedofilpártoló vagy. Mondjuk ez látszik a válaszaidból is. Szégyen. Ezek bújtatják el törvények és kiskapuk mögé a bűnözőket.
Bizony utolsó, csak akkor érezzük ennek a dolognak a súlyát, ha magunk, szerettünk esik áldozatul. Akik itt akadékoskodnak és később ilyesmi történik velük, majd mind emlékezhetnek arra, hogy mennyire pártolták a pedofilokat, és jogaikat.
nem én vagyok a 14:16-os de szerintem meg a kérdező a pedofilpártoló...
Na bumm, hülyeséget én is tudok írni, de én legalább nem magamtól, hanem az ilyen szemellenzős hozzánemértők miatt
Na mindegy, egy rakás ignoráns pedofilpártolóval nem lehet semmit sem kezdeni.
Szégyenország szégyen termékei.
"áldozat"vagyok Csak azt nem értem miért kellett lepontozni????
Én tehetek róla,?? Talán 6 évesen elcsábítottam az apámat??
Vagy mi????????
Senkinek nem kívánom ezeket az élményeket...........
1. a csupa nagybetűs írás a világháló minden szegletében üvöltést jelent, amit sehol sem támoganak.
2. a "válaszod" nem volt válasz a kérdésre
hát ezért.
és nem, senki nem vonja kétségbe, hogy igaz amit állítasz.
Hagyd őket, meddő próbálkozás volt tőlem ITT segítséget kérni. Itt csak csupa megkeseredett, frusztrált ember van, akik csak a szapuláshoz értenek.
De már találtam egy közösséget, ahol megértették a "gondolataimat(azaz a Perverted Justice gondolatát)", hamarosan felvesszük a harcot. :)
veled ellentétben nem szégyellem, hogy magyar vagyok. azt, hogy te is, már inkább.
A hölgynek: hogy az apját nem ítélték el, az szomorú, de mint itt az egyetlen értelmesen vitázó többször idézte, a törvények alapján meg volt a lehetőség, hogy elítéljék. Tehát nem a törvényi szabályokkal van baj, hanem a konkrét eljárással. Ez nagyon szomorú, de azt nem lehet törvényben szabályozni, hogy a bíró kinek higyjen.
na mi van, idehívtad a te kis megértő közösséged, hogy értékeljenek?
na ez a szánalmas :D:D:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!