Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért védik a pedofilokat a...

Miért védik a pedofilokat a magyar törvények?

Figyelt kérdés

Amerikában nagyon jól működik egy Perverted Justice nevű szervezet, amely arra szakosodott, hogy a pedofilokat az Interneten, chatszobákban csalja tőrbe, magukat kiskorúaknak kiadva, találkozót beszélnek meg vele, ahol az illetőt a Rendőrség várja. Ez ott bevált, csak az eredményekre kell nézni:

[link]

Nálunk is volt ilyen kezdeményezés( [link] de a törvények teljesen ellehetetlenítették, és úgy tűnik a szervezet még 2007-ben feladta a harcot.

Miért védik a magyar törvények ennyire a pedofilokat?

Van arra esély, hogy ez megváltozzon, és elkezdődhessen a vadászat?

2009. nov. 4. 18:09
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
75%

a SAJÁT APÁM MOLESZTÁLT!!!!! 6ÉVES VOLTAM,VOLTUNK RENDŐRSÉGEN MAI NAPIG SZABADLÁBON VAN ÉS ÉLI AZ ÉLETÉT!!!

BÜNTETLENÜL!!!

ÉN MÁR FELNŐTT VAGYOK,DE A SEBEK ITT VANNAK!!!!!!!!!!!!

HAD NE SOROLJAM VÉGIG,HOGY EGY SZTÁR ÜGYVÉD,HOGY MOSTA KI!!!! ERRŐL ENNYIT!!

ENNEK A SÚLYÁT CSAK AZ ÉRZI IGAZÁN AKI ÁTÉLT ILYEN BORZALMAKAT........

2009. nov. 5. 14:40
 22/53 A kérdező kommentje:

14:16, akkor te pedofilpártoló vagy. Mondjuk ez látszik a válaszaidból is. Szégyen. Ezek bújtatják el törvények és kiskapuk mögé a bűnözőket.

Bizony utolsó, csak akkor érezzük ennek a dolognak a súlyát, ha magunk, szerettünk esik áldozatul. Akik itt akadékoskodnak és később ilyesmi történik velük, majd mind emlékezhetnek arra, hogy mennyire pártolták a pedofilokat, és jogaikat.

2009. nov. 5. 15:58
 23/53 anonim ***** válasza:
17%

nem én vagyok a 14:16-os de szerintem meg a kérdező a pedofilpártoló...

Na bumm, hülyeséget én is tudok írni, de én legalább nem magamtól, hanem az ilyen szemellenzős hozzánemértők miatt

2009. nov. 5. 18:20
 24/53 A kérdező kommentje:
Igen, csak magyar vagy.
2009. nov. 5. 18:35
 25/53 A kérdező kommentje:

Na mindegy, egy rakás ignoráns pedofilpártolóval nem lehet semmit sem kezdeni.

Szégyenország szégyen termékei.

2009. nov. 5. 18:50
 26/53 anonim ***** válasza:
100%

"áldozat"vagyok Csak azt nem értem miért kellett lepontozni????

Én tehetek róla,?? Talán 6 évesen elcsábítottam az apámat??

Vagy mi????????

Senkinek nem kívánom ezeket az élményeket...........

2009. nov. 5. 19:14
 27/53 anonim ***** válasza:
0%

1. a csupa nagybetűs írás a világháló minden szegletében üvöltést jelent, amit sehol sem támoganak.

2. a "válaszod" nem volt válasz a kérdésre

hát ezért.

és nem, senki nem vonja kétségbe, hogy igaz amit állítasz.

2009. nov. 5. 19:41
 28/53 A kérdező kommentje:

Hagyd őket, meddő próbálkozás volt tőlem ITT segítséget kérni. Itt csak csupa megkeseredett, frusztrált ember van, akik csak a szapuláshoz értenek.

De már találtam egy közösséget, ahol megértették a "gondolataimat(azaz a Perverted Justice gondolatát)", hamarosan felvesszük a harcot. :)

2009. nov. 5. 19:50
 29/53 anonim ***** válasza:
0%

veled ellentétben nem szégyellem, hogy magyar vagyok. azt, hogy te is, már inkább.

A hölgynek: hogy az apját nem ítélték el, az szomorú, de mint itt az egyetlen értelmesen vitázó többször idézte, a törvények alapján meg volt a lehetőség, hogy elítéljék. Tehát nem a törvényi szabályokkal van baj, hanem a konkrét eljárással. Ez nagyon szomorú, de azt nem lehet törvényben szabályozni, hogy a bíró kinek higyjen.

2009. nov. 5. 20:56
 30/53 anonim ***** válasza:
16%

na mi van, idehívtad a te kis megértő közösséged, hogy értékeljenek?

na ez a szánalmas :D:D:D:D:D

2009. nov. 5. 21:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!