Iskolába vihetek pálinkát, ha benne van a házirendbe, hogy alkoholt bevinni tilos, de én egészségügyi okokra használnám?
Én minden nap beba**va megyek be dolgozni, a főnök mindennap megkérdezi, hogy ezt hogy gondolom, én pedig minden nap az orra alá dörgölöm a svédcseppes üveget.
Eddig nem volt gond belőle, szóval szerintem vigyél be egy üveg vörösbort is, mert az meg jót tesz a vérképzésnek.
Plusz egy hideg sör ebéd után a vesédet is tisztítja.
"Szia 46, azaz immáron 44%, csak így offolva egy picit: lenyűgözöl, tényleg. Minden alufóliasapis klisét teljesítesz. Eddig nem hittem, hogy létezhet igaziból ilyen ember, és nyilván van rá esély, hogy egy hatalmas troll vagy, de őszintén szólva kétlem. Te tényleg az a napkeresztény, vérvonalmániás, mindenkülföldi, mindentudomány, mindenművészet gyűlölő vagy, akinem mutatod magad. Őszintén remélem, hogy gyereked sose lesz, mert nem szeretném, hogy őt is olyan lelki nyomorékká tedd, mint aminek te tűnsz, de ezen felül kérlek, maradj még sokat ezen az oldalon szórakoztatni minket!"
Nekem van két gyermekem, én viszont azt remélem, hogy neked nem lesz soha, mert az olyan embernek aki a vegyipar remekeivel mérgezné le őket, egyáltalán nem ajánlott a gyermekvállalás.
Kedves kérdező, el kell hogy keserítselek: te is egy vegyi anyag vagy. Meg sem kell gyújtani ahhoz, hogy ezt tudjuk. Benne van az általános iskolai tankönyvekben is.
#10. Nono, azért a parasztokat nem illik sértegetni.
Tudod kérdező, a világban vannak nagy, irányadó szabályok. Sok sok évszázad tapasztalata alakította ki őket. De te ezt felül kívánod bírálni, és kérdezel. Ilyen előzmények után a határozott és egyértelmű válasz: NEM, NEM VIHETSZ ISKOLÁBA ALKOHOLT! A problémát másképpen is lehet kezelni. Némi tanulás után erre magad is rájöhetsz.
Jézusom, hogy szedtél össze 1%-ot PLUSZBAN? Szerintem ember nincs ezen a fórumon a széljobber haverjaidon kívül, akik téged még valaha felzöldeztek.
De, képzeld, ha olyan korba jutok fogom a vegyipar remekeivel mérgezni a gyermekeimet. Elvégre vegyész (is) lennék, vagy mifene. Méregkeverő, tudod.
Sőt, rosszabbat mondok: be is fogom oltatni őket.
Kérlek erről is írj ki egy kérdést! Az Egészségbe jársz? Én nem, de ha azt mondod, hogy ott még lehet kapni elméd remekeiből, esküszöm odaszokom én is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!