Miért nem lehetett bevinni vajon a bíróságra ezt?
Voltunk a bíróságon meghallgatáson egy ügyben és a bejáratnál a portásbiztonságiőr átvilágította a csomagot és azt mondta,hogy a zsebben mik vannak? Mutattuk,és ugye nálam volt a gázsprém is és azt mondta,hogy a gázsprét azt be kell zárni egy vasszekrénybe,mert nem lehet bevinni a bíróságra,és,ha jövünk ki akkor visszaadják,csak míg bent vagyunk be kellett zárni a szekrénybe.
Hát... miért?
csak nem arra gondoltak,hogy,a gázsprével majd bent csak úgy fújogatok...nem vagyok őrült.Az azért van mindig a dzsekim zsebébe,hogyha valaki meg akar támadni az utcán vagy bárhol akkor használom.
Miért nem lehetett bevinni vajon?
"csak nem arra gondoltak,hogy,a gázsprével majd bent csak úgy fújogatok...nem vagyok őrült."
És ők ezt mégis honnan tudják? Küldjenek el mindenkit egy 3 órás pszichológiai vizsgálatra, ha be akar vinni valami fegyvert? Nem egyszerűbb letenni?
"Az azért van mindig a dzsekim zsebébe,hogyha valaki meg akar támadni az utcán vagy bárhol akkor használom.
Miért nem lehetett bevinni vajon?"
Mert annak elég kicsi volt a valószínűsége, hogy pont egy bírósági meghallgatáson akar valaki megtámadni.
Ez a szabály! Ennyire egyszerű.
Mondok jobbat, én pl. innivalómat sem vihettem be.
Nem kell ezen csodálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!