Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Doki írhat nekem olyat, hogy...

Doki írhat nekem olyat, hogy jól vagyok mehetek dolgozni, aláírva satöbbi, ha nem vizsgált meg?

Figyelt kérdés
tehát ha mondjuk ott felejte egy istván királyt,és cserébe vizsgálat nélkül aláírja nekem hogy minden oké,az törvényt sért?

2013. szept. 13. 20:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Természetesen írhat. Egyébként te honnan tudod, hogy nem vizsgált meg? Telefonon beszéltél csak vele?

Csak mert ha egy kicsit foglalkoznál gyógyítással akkor tudnád, hogy egyetlen ránézéssel lehet betegségeket diagnosztizálni és ez különösen igaz akkor, ha tudod a páciens eredeti betegségét. Ránézel a körmére vagy a szemébe az íriszre és úgyis látod, hogy elmúlt -e vagy nem.

2013. szept. 13. 21:04
 2/5 A kérdező kommentje:
a lényeg az volna,hogy engedjen dolgozni,mert a főnök nem hajlandó engedni,amíg nem ír doki,hogy minden fasza. Ha elémegyek majd előadam a hú de egészségeset,és aláiratom vele.
2013. szept. 13. 21:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Erdekes helyzet

Altalaban pont az ellenkezojet kerik az orvosoktol :)

2013. szept. 13. 21:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, törvényt sértetek mind a ketten, mert ez ugye megvesztegetés. Az se mellékes, hogy neki felelőssége van az egészségügyi állapotodat illetően, ha bármi bajod lesz vagy fertőzöl, kiderül, hogy nem is gyógyultál meg, ő meg mehet a bíróságra.
2013. szept. 14. 07:40
 5/5 A kérdező kommentje:
túlhajtottam magam és pihennem "kell" amíg jobban nem vagyok. Ha fertőző,hogy tökéletesen akarom elvégezni a munkámat,szerintem jobb is,ha minél többen elkapják.
2013. szept. 14. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!