Ha külföldre megyek dolgozni, akkor a TB-ről ki kell jelentkeznem? Ha igen, akkor odakintről hogyan?
Figyelt kérdés
Ki szeretnék menni külföldre jövő hónapban dolgozni. Most munka nélkül vagyok itthon, és az önkormányzat fizeti a TB-met. Ha munkát kapok, akkor le kell jelentkeznem a TB-ről vagy nem muszáj? Vagy legalábbis jelezni kell valahogy?2013. aug. 28. 00:28
1/4 anonim válasza:
Igen, menj be és mindent elmondanak.. én amikor bejelentkeztem (előtte a munkáltatóm fizette a TB-t), ott egyből meg is kaptam a 12T1011 nyomtatványt. Most fizetve van otthon, amint itt meg van a szerződésem, otthon ki kell jelentkezni. Ezt meghatalmazott is megteheti, nem kell miatta hazautazni.
2/4 anonim válasza:
A kijelentkezéshez mi kell? Kinti szerződés be kell mutatni, vagy mi ennek a feltétele?
3/4 anonim válasza:
én kint vagyok sehonnan nem jelentkeztem ki, igaz, mindent eladtam, köcsög magyarország
4/4 anonim válasza:
2: Nem tudom, de a napokban nekem is utána kell néznem, megkeresem a tájékoztatót amit kaptam...
3: Ja, és utána az ilyenek sírnak a face-en a külföldi magyarok csoportban, hogy szemét TB, több évnyi járulékot követel rajtam, csak mert cs..sztem egy vacak papírt az orruk alá nyomni időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!