A holokauszt valóban kamu?
Alapos válasz, köszönjük! :)
(Most már csak az kell, h a magát legjobb kérdezőnek nevező rólad is megállapítsa, hogy milyenek a szellemi képességeid.. Lehet, én is beszólok az egyetemre, h hétfőn már nem tudok menni, mert kiderült, "szellemi fogyatékos" vagyok :D :D)
"legnagyobb kamu" az, amit újra és újra hangoztat hol egyik, hol másik, hogy nem történt meg, vagy nem úgy, ahogy, ami megtörtént.
Akkor mégegyszer:
NÉMET TÖRTÉNÉSZ PROFESSZOROK SZERINT ( Németország hivatalos álláspontja ):
"Összességében elmondható, hogy a nácik Európát "zsidótlanítani" igyekvô faji fanatizmusának elgázosítás, agyonlövés, injekciók, az orvosi kísérletek vagy szándékos éheztetés következtében mintegy 5.600.000 zsidó esett áldozatul, amelyből mintegy 2,7 millió a megsemmisítő táborokban. Mint "fajilag alsóbbrendűek" a zsidók mellett az európai szintik és romák. Több mint 250.000 esett áldozatául a Einsatzgruppéknek, vagy elgázosították a megsemmisítő táborokban."
( "Insgesamt fielen der von den Nationalsozialisten in ihrem Rassenwahn angestrebten "Entjudung" Europas durch Vergasung, Erschießung, Injektionen, medizinische Versuche oder durch gezieltes Verhungernlassen rund 5,6 Millionen Juden zum Opfer, davon etwa 2,7 Millionen in den Vernichtungslagern. Als "rassisch minderwertig" galten neben den Juden auch die europäischen Sinti und Roma. Mehr als 250.000 fielen den Einsatzgruppen zum Opfer oder wurden in den Vernichtungslagern vergast." - [link] )
Érted, # 42 ( 09-14 16:48 )? Ez a NÉMETEK HIVATALOS állaspontja.
Persze, hogy becslés, mert az összeomlás közeledtével a gyilkosok megsemmisítettek a dokumentációból amennyit csak tudtak.
Nem becslés, hanem lista: a kassai vasútállomás főnöke feljegyezte az áthaladó szerelvények adatait. Listája szerint a németek 137 vonattal 400.426 magyar zsidót vettek át a magyar csendőrségtől Kassán. - [link]
"gázkamrák valamilyen szinten"
Szintén HIVATALOS NÉMET álláspont:
"1940 és 1945 között összesen kb 1.300.000 -et deportáltak Auschwitzba, akik közül kb. 900.000 -et EGYENESEN GÁZKAMRÁKBA, vagy agyonlõttek."
("Nach der Errichtung des Lagers 1940 bis zu seiner Befreiung 1945 sind von mindestens 1.300.000 nach Auschwitz Deportierten etwa 900.000 direkt nach ihrer Ankunft in den Gaskammern ermordet oder erschossen worden." - [link] /auschwitz/index.html )
Na emberek! :D
Én jártam ott, a tábor létezik ;)
A tábor létezését senki se tagadja. Az ott meghalt emberek száma viszont elég röhejes.
Szemügyre vettem az ún. "gázkamrákat". A kamra tetején lévő nyílásokat amiken állítólag bedobták a Ciklon B-t, a szovjetek építették a háború után. A falakon nyoma sincsen a Ciklon B által hagyott, jellegzetes kék foltoknak.
Tisztán látszik a falakon, hogy korábban a helység egy fürdőszoba volt. Legalább rendesen átépítették volna...
Egy nemzetközi vöröskereszt dokumentum, amely mit ad isten, évekig "el volt veszve" kb. 270 ezerre teszi az áldozatok számát, akiknek nagy része mind tífuszban halt meg...
Jaj, bocs :D a vöröskereszt egy náci szervezet :D :D :D
"Én a barátnőmről 4 hónap után tudtam meg, hogy zsidó (nyilván nem zavart, mert nem vagyok akkora barom). "
Én hasonló helyzetben azonnal elgázosítottam volna.
"Egy nemzetközi vöröskereszt dokumentum, amely mit ad isten, évekig "el volt veszve" kb. 270 ezerre teszi az áldozatok számát, akiknek nagy része mind tífuszban halt meg... "
Ó, ez így mindjárt más! 270 ezer ártatlan ember halála igazán bocsánatos bűn.
Egy nemzetközi vöröskereszt dokumentum, amely mit ad isten, évekig "el volt veszve" kb. 270 ezerre teszi az áldozatok számát, akiknek nagy része mind tífuszban halt meg...
szerintem az a keresztes dolog nem megbizhato.. majd mi mondjuk meg,hogy ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!