A sok holokauszt-filmben a Spektrumon a képeken látható foglyok valóban az ott fogvatartottak v statiszták?
Figyelt kérdés
Elnézést kérek mindenkitől, akit ezzel megsértek, számomra a zsidó nem szitokszó, nekem eszembe nem jutott,hogy ők statiszták, színészek, csak ismerőseim mondták és azóta sem tudom elhinni.2012. okt. 6. 11:37
1/9 anonim válasza:
Ha az archív filmek bejátszására gondolsz, akkor azok minden kétséget kizáróan valódiak.
Ha túlélőkkel folytatott riportokról van szó, ott minden megszólaltatott riportalanynak ellenőrizhetően ott a neve.
Az említett ismerőseidnél közrejátszhat egy jó adag rasszizmus, illetve holokauszttagadás.
2/9 anonim válasza:
Tagadás?Jó,nem állítom,hogy nem volt,de azt sem,hogy volt.Te mégis milyen alapon állítod ezt 100%-ig biztosra?Rengeteg dolog utal arra,hogy nem teljesen úgy volt minden,ahogy azt beállítják,csak te rögtön mindent elhiszel.Nem azt mondom,hogy utáld a zsidókat.Legyél "semleges" és kicsit nézz utána dolgoknak.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, 1-es, 2-es. Második, te a válaszodat az elsőnek szántad?
2012. okt. 7. 18:12
4/9 A kérdező kommentje:
Ja és még vmi, egyes. Minden kétséget kizáróan valódiak. De vkik azt mondják, nincs az a sok zsidó fogoly, amennyi dok.filmet már láttunk. Hát, nem tudom.
2012. okt. 7. 18:13
6/9 A kérdező kommentje:
Világos. Kösz, h belinkelted. De aki ún. "holokauszt-tagadó", az ettől még tagadni fogja. Nem?
2012. okt. 8. 08:24
7/9 anonim válasza:
A holokauszttagadó attól az, amiért a bebizonyított, nyilvánvaló tényeket sem hajlandó tudomásul venni.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi.
2012. okt. 12. 09:34
9/9 anonim válasza:
Épp ez a lényeg, hogy nincs minden kétséget kizáróan bizonyítva. Most nem szeretném részletezni, mert az ugye meg már törvénybe ütköző...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!