Aki megkérdőjelezi hogy a holokauszt valóban olyan volt-e, vagy annyi áldozatta lett volna, az már fasiszta?
Olvastam sok technikai adatot, ami nem igazolja sőt cáfolja az „ elismert „ adatokat, és logikusnak tűnnek.
De ugyan akkor nem kérdőjelezem meg magát a holokauszt létezését!
Akkor most én ki vagy mi vagyok?
A holokauszttal kapcsolatban kevés a teljesen biztos adat, például az áldozatok számát illetően. De az ilyen kérdéseknél tipikusan felsorolt ún. "revizionista" források (mint a 66 kérdés a holokausztról) hazugságon alapszanak. Magára valamit is adó történész nem foglalkozik az ilyenekkel, sőt, magára valamit is adó történész nem tagadja a holokausztot.
A holokauszt nem dogma, kritizálni természetesen szabad és lehet vitatkozni róla. De csak politikai szándékok által vezérelve eltagadni, elhazudni, ideológiai alapon hamisítani a történelmet, ez elég hátborzongató.
Ezek a revizionisták nem fasiszták vagy nácik (vagy nem feltétlenül), de következetlenek, és nem igazi történészek, hiszen cáfolhatatlan történelmi adatokat vesznek semmibe, mondván, hogy a zsidók találták ki. Olyanokat, mint például a náci tisztek vallomásai, akik bevallották, hogy részt vettek a zsidók elgázosításában. Az ilyen emberek nem nácik, csak szimplán kártékonyak, aki meg egyetért velük, azzal nem igen lehet vitatkozni, mert a történelmet csak egy nagy elbeszélésnek tartja, és semmibe vesz bizonyos tényeket.
Hány éves vagy? Az 'ADATOK' emberi életeket jelképeznek.
Te egy sötét bar'm vagy.
"Aki megkérdőjelezi hogy a holokauszt valóban olyan volt-e, vagy annyi áldozatta lett volna, az már fasiszta?"
Nem. Aki megkérdőjelezi, hogy volt holocaust, az egyszerűen csak nem ismeri a történelmet. A számokon persze lehet vitatkozni, a történészek vitatkoznak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!