Mit lehet tenni vagy hova forduljunk? Apósom már 3éve jár át hozzánk balhézni ittasan, páromnak is neki megy és engem is életveszélyesen fenyeget, rendőrség már nagyon sokszor volt kint, a feljelentést is megtettük, de nem lett belőle semmi.
Figyelt kérdés
Azóta is mikor olyan kedve van átjön balhézni, rendőrök meg minket oltottak le h mért hívogatjuk őket hisz ez nem az ő problémájuk, és h beszéljük meg a dolgokat vele v is apósommal, de nem lehet vele beszélni egyáltalán!2013. szept. 9. 15:15
1/12 acelsziv válasza:
Érdeklődd meg, lehet -e bírósági úton távoltartási végzést kérni. Addig is gázspray legyen kéznél. Megjelenik - lefújod - visít - lefújod - eloldalog.
2/12 anonim válasza:
forduljatok ügyvédhez. Ő megteszi a szakszerű feljelentést
zaklatás, birtokháborítás, életveszélyes fenyegetés, garázdaság miatt.
A rendőrségi jegyzőkönyvek.
Tanúk, fényképek és hangfelvétel.
3/12 A kérdező kommentje:
Gázspray már meg van,a feljelentés ezekre már megtörtént,tanuk is voltak bent a rendőrségen,1évre felfüggesztették az ügyet,bent a rendőrök azt mondták h azonnal hívjuk őket ha megint át jön ma meg leoltott engem a rendőr h ne hívogassam őket hanem oldjam meg én beszélgessek vele,de ő nem beszélgetni akar!én vagyok 50kg apósom meg 80kg.
2013. szept. 9. 15:36
4/12 anonim válasza:
ne engedjétek be ha jön. ha erőszakkal akar bejutni ne úgy hívd a rendőrséget h apósom balhézik, hanem h valaki be akar törni hozzátok (hisz ez az igazság).
5/12 anonim válasza:
vagy egy házban éltek esetleg?
6/12 anonim válasza:
Zárat cseréljétek le. A házon is, a kapun is.
7/12 A kérdező kommentje:
nem engedem be,már betörte az ajtót, nagy szerencsémre az utcámba járt 2ismerősöm azt 3man fogtuk belűről az ajtót amíg ki nem értek a zsaruk.nem 1házban lakunk csak 1utcában.
2013. szept. 9. 15:44
8/12 kovpet válasza:
"leoltott engem a rendőr h ne hívogassam őket"
Azért ez is megérne egy feljelentést... de gondolom nincs tanú :(
9/12 A kérdező kommentje:
csak a párom meg én ennyi.azt mondta h attól h ingyenes a hívás feléjük attól még nem kell őket hívogatni hanem h oldjuk meg mi a dolgokat ahogy tudjuk.. -.-''
2013. szept. 10. 11:17
10/12 anonim válasza:
A rendőrségnek kötelessége jegyzőkönyvet felvenni. Legközelebb vetess fel jegyzőkönyvet arról amit intézkedtek. Kèrj távoltartási végzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!