Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért ne kasztráltassuk...

Miért ne kasztráltassuk fizikailag a nemi erőszakolókat?

Figyelt kérdés
Miért nem lehet törvénybe iktatni?
2013. aug. 29. 20:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

" hogy inkább végezzünk ki egykét ártatlan mintsem egy bűnös megússza."

Én ennek a mondatnak azért nekifutnék még egyszer. Egészen biztosan jól végiggondoltad?

2013. aug. 29. 20:54
 12/18 anonim ***** válasza:
legyen egy gyermek molesztalo szomszedod
2013. aug. 29. 22:09
 13/18 hollófernyiges ***** válasza:
100%
Miért ne vágjuk le a jobb kezét a bolti tolvajoknak és az egérkattintó mutatóujját az illegális letöltőknek?
2013. aug. 30. 07:43
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom, szerintem teljesen rendben lenne.
2013. aug. 30. 21:27
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, az a baj, hogy fogalmad sincs arról a dologról, amiről nagyban előadsz nekünk. Attól, hogy kasztráljuk őket semmit nem oldunk meg, mert - ahogy már mondták - a lelki vágy nem szűnik meg. Ennek sok köze nincs a szexhez, sokkal inkább a hatalomról, megalázásról és a kiszolgáltatott helyzet okozásáról szól. Azt pedig gond nélkül lehet kasztrálva is. Szóval ez csak tovább súlyosbítaná a problémát.
2013. aug. 31. 00:47
 16/18 anonim ***** válasza:
Miért ne vágjuk ki a nyelvét a káromkodóknak, a kezét a gyorshajtóknak, lábát a gyalogátkelő lámpájának jelzését meg nem váróknak?
2013. szept. 2. 16:03
 17/18 A kérdező kommentje:

" Miért ne vágjuk ki a nyelvét a káromkodóknak, a kezét a gyorshajtóknak, lábát a gyalogátkelő lámpájának jelzését meg nem váróknak?

"

tényleg ugyanaz a szint, mintha megerőszakolna valakit... -.-

2013. szept. 4. 19:19
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem ugyanaz a szint, de a logika ugyanaz mögötte: csonkítással ellehetetlenítjük az adott büntény további folytatását (kivéve, ha segédeszközöket vesznek igénybe, ami bármelyik folytatását lehetővé teszik).

Emellett, az általam felsorolt büntetések nem olyan súlyosak, mint a kasztrálás szerintem (bár hogy ki melyik testrészét lenne hajlandó inkább feláldozni az személyenként változik), így a szintkülönbségek is be vannak építve a példámba.

2013. szept. 4. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!