Szerintetek melyik hadseregnek van a legmegterhelőbb (mind fizikailag, mind lelkileg) kiképzése?
Nem tudom, egyiken se vettem még részt, így nem lehet biztos sorrendet sem felállítani.
Leírások alapján viszont valószínűleg az észak-koreai, esetleg még az orosz.
"Leírások alapján viszont valószínűleg az észak-koreai, esetleg még az orosz."
Nyomában sincs a magyarnak.
A Moszadnak egyáltalán nincs kemény kiképzése. Az ugyanis nem harcoló alakulat. Egy hírszerző szervezet, titkosszolgálat, ahová válogatják az embereket (jelentkezőket). Az egy másik dolog, hogy esetleg elit alakulatoktól vesznek át ilyeneket.
A Magyar Honvédség kiképzését hagyjuk már.Nyilván vannak elit egységek, ami piszkosul kemény, de én pl. abból indulok ki, hogy két olyan ismerősömből lett katona, akik nem tudtak mást, csak jól futni. Gyengék voltak és hülyék is.
A Francia Idegenlégió kiképzése ugyanaz mint a francia hadseregé, csak nagyobb a lelki hatás. Nem kifejezetten elit alakulat, a Légión belül vannak ilyen csoportok.
Az biztos, hogy a legkeményebb, legmegpróbáltatóbbak között vannak a mai napig kommunista országoké, és Oroszországé, ahol egyszerűen az orosz (katonai) hagyomány (és nem a kommunizmus hatása) okozza azt, hogy minden évben halnak meg többen is a kiképzés folytán. Az egyszerű sorkatonai szolgálat alatt is.
Szerintem ázsiai országoknak pl Észak-Korea,Kína,Oroszország stb.
De ezek nem ilyen kis be....ari kis barmok mint az amcsik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!