16 évesen köteles vagyok beengedni a vízóra leolvasót, ha nem egyeztettünk előre időpontot?
Figyelt kérdés
2013. aug. 29. 13:53
1/4 anonim 

válasza:

Ha ki se nyitod az ajtót, az olyan, mintha senki se lenne otthon. De akk gondolom jön máskor, vagy nektek kell bemondani, nemtom pontosan h van, én is 16 vagyok.
2/4 anonim 

válasza:

Igen. Ha meg nem, akkor ne csodálkozz ha csalást feltételezve kapsz mondjuk egy félmillás számlát!
Egyébként mit kellene titkolni? Kb. fél perc alatt leolvassa, és kész.
3/4 kovpet 

válasza:

Nem vagy köteles. Ha kétségeid vannak, ne is engedd be. Mondd neki a zárt ajtón, hogy 16 éves vagy, nem nyitsz ajtót senkinek. Ha tényleg a leolvasó, akkor megérti.
Esetleg kérdezz rá, hogy mikor jön megint, meg hogy mi most a teendőtök.
4/4 anonim 

válasza:

Egyszer nem voltam otthon mikor jött, hagyott egy papírt amire rá kellett írni az adatokat, kitenni és kész. De pl sokan csinálják hogy amikor elmennek kiraknak egy papírt hogy melegvíz: "x" m3, hidegvíz: "y" m3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!