Ha az IPhone-al felvételt készítettem az ügyvéddel történő beszélgetésünkről úgy hogy az ügyvéd nem tudott róla, abból lehet jogilag bajom?
Figyelt kérdés
Csak biztosítéknak akarom a hangfelvételt egy rokonommal szembeni ügyben, amit csak végszükségben fogom felhasználni arra hogy bizonyítani tudjam ha baj van, hogy becsületesen beszéltem az ügyvédnek bizonyos problémáról és aggodalmamról és hogy tudjam bizonyítani hogy ő mit mondott.2013. aug. 26. 15:26
1/9 anonim válasza:
És pont egy ügyvédet veszel fel az engedélye nélkül :)
2/9 anonim válasza:
Ezzel megsértetted a személyiségi jogait. És mivel ügyvéd, ezt ő jól tudja. Ez alól csak az képez kivételt, ha valamilyen nagyobb érdek miatt tetted (ilyen pl, ha valaki felveszi, ahogy kenőpénzt adnak át valakinek).
3/9 A kérdező kommentje:
Lehet h ügyvéd de az én esetemről és lehetőségeimről, jogaimról beszélt, nem máséról és még csak nem is a sajátjáról.
2013. aug. 26. 15:45
4/9 anonim válasza:
Én villámgyorsan letörölném, mielőtt az ügyvéd tudomására jut!
5/9 anonim válasza:
Most már két pered lesz!
-Az ügyvéd-
6/9 A kérdező kommentje:
Haha. Na hagyjuk a kamu válaszokat.
2013. aug. 26. 16:42
7/9 anonim válasza:
Nem veheted fel az engedélye nélkül, teljesen mindegy, hogy épp miről volt szó.
8/9 anonim válasza:
Bizonyítékként semmiképpen sem fogadják el, ha az a cél. Lásd UD-ügy.
9/9 anonim válasza:
Hát ez egy nagggyon rossz húzás volt.
Igen, jogot sértettél, és lehet belőle bajod.
Ügyvédjelölt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!