Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Beidéztek a rendőrségre ....

Beidéztek a rendőrségre . Mire számíthatok? Lejjb a körülmények

Figyelt kérdés
nyáron egy nőt háromszor felhívtuk egy kis baromásggal aki feljelentett minket és lenyomoztak minket.Zaklatásért .Mire számíthatok.EGyáltalán nem volt fenyegetés csak hülyeségeket mondtunk.
2009. okt. 29. 17:36
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Felvétel nélkül tulajdonképpen az sem bizonyítható hogy egyáltalán ti beszéltetek arról a telefonról..

Lényegében bárki lehetett aki a telefonhoz hozzájuthat...

2009. okt. 29. 18:24
 12/32 anonim ***** válasza:
67%

Először is gratulálok a sok válaszolónak a kitűnő erkölcsi érzékről valló válaszokért!

Másodszor: hiába vagy 18 alatt, a fiatalkorúakat is el lehet ítélni. Lehet össze-vissza hazudozni a rendőrségen, de apád igen nehezen fog tudni választ adni arra a kérdésre, hogy miért is hívogatott "teljesen véletlenül" egy számára ismeretlen nőt. (A híváslista alapján igen könnyen kideríthető, hogy mikor, mennyi ideig hívtak egy számról egy másikat.) Ami a felvett beszélgetést és a személyiségi jogaiddal kapcsolatos pereskedést illeti: ez enyhén szólva is nevetséges! Sőt, ha esetleg van felvétele az illetőnek, vagy valaki mellette volt és kihangosítottaaz illető számára amikor a zseniális hívások a telefonjára érkeztek, nos ezek kiváló bizonyítékok lesznek a rendőrség kezében. Remélem, hogy vannak ilyen bizonyítékok.

Nem utolsósorban pedig azt is remélem, hogy otthon apádtól kapsz néhány neveő célzatú hatalmas pofont.

2009. okt. 29. 19:40
 13/32 anonim ***** válasza:
82%

Ha nagyon fo*stok, akkor menjetek el egy ügyvédhez tanácsot kérni...

De valószínűleg ő is azt fogja javasolni, hogy tagadjatok le mindent, véletlenül hívtátok azt a számot, amin ez a nő van, utána meg jó viccnek tűnt...

Lényeges, hogy egyformán mondjatok mindent a haveroddal!

Szerintem a rendőröknek is tele a hócipője az ilyen balfa*szságokkal, gyorsan le fogják zárni az ügyet.

Legyetek rémültek és ijedt pofával kell ismételgetni, hogy "jaj, mi nem akartunk rosszat... jaj, mi nem akartunk bajt csinálni..." stb... :-P

Szerintem kaptok egy dorgálást ("ejnye-bejnye"), oszt annyi...

==============

Legközelebb, ha szórakozni akartok mobiltelefonnal, akkor vegyetek egy névtelen SIM-kártyát a Vaterán (ami lenyomozhatatlan) és arról hívogassatok csajokat! :D

Ja, és minél előbb mondd el apádnak, hogy idézést kaptál a rendőrségre, jobb ha tőled tudja meg, mint majd amikor őt is beidézik!

2009. okt. 29. 19:46
 14/32 A kérdező kommentje:
vele együtt idéztek be ő kapta az idézést én nem kaptam semmit
2009. okt. 29. 20:14
 15/32 anonim ***** válasza:
69%

vigyél fogkefét!

bent fogsz aludni. Jó kis lecke lesz, majd meglátod!

2009. okt. 29. 20:25
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Három hívás még nem minősül "zaklatásnak" és ha nem történt sem fenyegetés, sem szexuális jellegű szövegelés, akkor nem is értem, mi lenne a vád?!

Mondjuk egy bombariadó már súlyos vád lehetne, mert emiatt riasszák a rendőrséget, egy rakás ember kivonulásának a költségei, stb. már komolyabb anyagi kárral jár. De itt nem ilyenről van szó!

2009. okt. 29. 21:11
 17/32 anonim ***** válasza:
75%
Szegeny apad, futhat a rendorsegre miattad.
2009. okt. 29. 21:15
 18/32 A kérdező kommentje:
fateromat sajnálom és megbántam .egyáltalán nem az én ötletem volt. Ja és ha tehetném akkor visszaforgatnám az időt.Azért vana aki értelmes válaszokat ad.Azt kszönöm szépen.Biztos felhasználom az idézésnél.Amúgy is amit én csináltam annál sokkal durvábakkal van tele a net .
2009. okt. 29. 22:07
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

"De pénz büntetésre vagy közmbnkára vag ymire lehet számítani?"

Viccelsz? Legfeljebb megrovásra vagy próbára. Már ha egyáltalán bizonyítják a "bűncselekményt". Viszont kellemetlen az egész procedúra, úgyhogy a végére tudni fogod, hogy nem érdemes ilyesmivel szórakozni.

2009. okt. 29. 22:11
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Kérj bocsánatot a csajtól, adj neki valami személyes ajándékot, és egyezzetek meg peren kívül!
2009. okt. 29. 22:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!