Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit kaphat az aki megbukik,...

Mit kaphat az aki megbukik, hogy vette az érettségijét?

Figyelt kérdés

Az egyik előttem kérdező összehasonlítása.

"Ha okirat hamisítás miatt indítanak ellenem büntető eljárást, levehetik tőlem a gyermekem?"

Nem vagyok bosszúálló,de ez már durva amiket művel velem,5 éve tart a gyerekelhelyezési per.Nagyon tömören próbálom...Itt lakott velem kerek 5 évig,egyszer se mondta,hogy közgáz érettségije van!Most hirtelen lett,ugyanonnan ahonnan az anyucinak is.Se tablóképet semmit nem látok róluk!Anyuci meg feltornázta magát,(szépen mondva) egy iskola főkurátornak.Ugyanis neki meg még diplomája is van "papíron"!De a dátumok nagyon nem passzolnak.Na meg az ész ami a papír mögött van!

2013. aug. 18. 06:32
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Misfito!Kösz!Mit osztogathatnak érte?Mert ez nem CSAK az érettségijéről szól!Privát esetleg?Elég nagy dologba tenyereltem!!!Pl:a bíróságot is félre akarta vezetni,hogy én jártam az XY városházán és már fogalmam sincs,hogy mit csináltam...amit állított!Azt se tudom,hol az a város:)!Valami rágalmazást vagy fenyegetést akart kihozni belőle.Csak egy bakija volt,hogy az ő aláírása volt ott nem az enyém!Nyíltan kimondhatom,hogy egy csaló,hazug nő!Ne értsd félre nem játszom a mártírt,de komolyan elegem van már belőle!
2013. aug. 18. 16:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Zsák a foltját, látom. Az okirathamisítás bűncselekmény, de gyereket ilyenért nem vesznek el, jól is nézne ki az ország, ha az összes büntetett előéletű ember gyerekét az állam nevelné.
2013. aug. 19. 08:18
 13/13 A kérdező kommentje:
Szia,én bűntett előéletű vagyok...De nem bűnöző!Csak bűnös,mert lepofoztam pár cigót....!Így jártam!Magyar törvény:)!DE én már túl vagyok a büntetői tételeken!De az övé sokkal súlyosabb!Veszteni nem szokásom,mert soha nem adom fel.Kb.10-12 oldalnyi kidolgozott büntinél járok!De kivárom a fellebbezés eredményét!Ugyanis nekem nem "fröccsös" tanúim vannak:),hanem maga a szánalmas köpködős jegyzőkönyv!Így már 5 bírói aláírásos dokumentáció fog mögöttem állni(3 a legfelsőbb),tehát egy sima polgári peressel kivégzi magát!Meg mindenki aki benne volt!Figyu ezek több ezren vannak,én meg csont egyedül!<akinek nem ossza senki a zsugát!De azért kösz,őszintén!
2013. aug. 19. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!