Bayer Zsolt Korrektúra c. műsora megbukik végre az Echo Tv-n?
Figyelt kérdés
A műsorideje hetek óta megfeleződött, tegnap nem is Zsoca volt a műsorvezető sem, a régi "nagyágyú" jobbos vendégek (pl. Szentmihályi) is elmaradtak mára, jellegtelen vendégek ülnek a stúdióban. Zsoca már az Echo Tv-nél is bukik?2011. máj. 7. 17:54
1/2 anonim válasza:
Ha valaki az Echo tvnél mélyrepülésbe kezd ott már vannak problémák :) Mondjuk ki nézi azt a szennyet...
2/2 anonim válasza:
Én is gondolkoztam ezen. Szerintem nem Zsoca bukott, ő nagyon jól állt mindig is a Vezérnél. Máskor is volt olyan, hogy egy-egy műsort nem ő vezetett. Az viszont már elgondolkodtatóbb, hogy az Echo Tv is kiürült, egyre jelentéktelenebb, semmitmondóbb, primitíven nyaló figurák uralták el az összes műsort. A lojalitásuk ellenére önálló véleményformálásra képes, viszonylag értelmes jobbos emberek nem kellenek vagy nem vállalják már az Orbán melletti agitálást. Szerintem inkább ennek lehet jelzésértéke. A többiek meg egyszerűen szánalmasak, röhejesek, gyerekesek, unalomba fullasztják az egész tévét (pl. Vámos György, Kerényi Imre, Szőnyi Kinga, és az újabban felbukkant nevesincs figurák.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!