Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit kaphat az aki megbukik,...

Mit kaphat az aki megbukik, hogy vette az érettségijét?

Figyelt kérdés

Az egyik előttem kérdező összehasonlítása.

"Ha okirat hamisítás miatt indítanak ellenem büntető eljárást, levehetik tőlem a gyermekem?"

Nem vagyok bosszúálló,de ez már durva amiket művel velem,5 éve tart a gyerekelhelyezési per.Nagyon tömören próbálom...Itt lakott velem kerek 5 évig,egyszer se mondta,hogy közgáz érettségije van!Most hirtelen lett,ugyanonnan ahonnan az anyucinak is.Se tablóképet semmit nem látok róluk!Anyuci meg feltornázta magát,(szépen mondva) egy iskola főkurátornak.Ugyanis neki meg még diplomája is van "papíron"!De a dátumok nagyon nem passzolnak.Na meg az ész ami a papír mögött van!

2013. aug. 18. 06:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nem hinném, h ezért elveszik a gyereket.

A papír meg valszeg piacon vett, sok ilyen van:)

2013. aug. 18. 06:44
 2/13 anonim ***** válasza:

Jah és ez sok mindentől függ.

Gondolom büntetlen előéletű így megússza felfüggesztettel meg pénzbírsággal.

2013. aug. 18. 06:59
 3/13 A kérdező kommentje:

Hát kösz:),én az összes sulimat végig kínlódtam...

De ha büntetlen előéletű és megbuktatom ,akkor már nem büntetlen előéletű!Nagyon unom már az egész pereputtyát!Lenne még millió kérdésem (kinek nincs).Most éppen megzsarolt egy folyamatban lévő ügy közepén!Ezért akarom már lezárni mert tokom ki van már vele!Mindig bebukja a pereit,de csak fellebbez állandóan!Most épp a fellebbezési idő alatt a megállapított összeget követelte egy fenyegető zsaroló levéllel!Na persze,mindent semmissé tett kivéve a pénzt!Ráadásul visszamenőleg egy összegben!Vágod,hogy mire megy ki?Nem akarom elmeszelni,csak megnevelni!

2013. aug. 18. 07:20
 4/13 anonim ***** válasza:

"Na meg az ész ami a papír mögött van!"

Azt te nem tudod lemérni.

2013. aug. 18. 07:20
 5/13 anonim ***** válasza:

"De ha büntetlen előéletű és megbuktatom ,akkor már nem büntetlen előéletű!"

És még te kritizálod mások eszét? :D

2013. aug. 18. 07:21
 6/13 A kérdező kommentje:
4-es de "lemértem":).Eljön ellenem tanúskodni anyuci,akit a bíróságon láttam életemben először!!!Idézet"honnan ismeri az alperest?Hát a közösségi oldalon láttam"!Kész röhej,de már unom!
2013. aug. 18. 07:26
 7/13 anonim ***** válasza:
Jó, de attól hogy bebuktatod még büntetlen ELŐéletű marad. Vágod?
2013. aug. 18. 07:29
 8/13 A kérdező kommentje:
5-ös.Na ja,nem kellene már hajnalban részegnek lennem:)!Mert most éppen piás vagyok szerintük!Megint húzhatok a "100-adik" peremre!
2013. aug. 18. 07:33
 9/13 A kérdező kommentje:

Jó, de attól hogy bebuktatod még büntetlen ELŐéletű marad. Vágod?

Nem!Tényleg le kell tennem a piát:)!Valami hejesírási hiba van benne.Mert ha nem arra célzol akkor rohanok venni egy doktori papírt,mondjuk egy elmeorvosit,hogy istent játszhassak...:)

2013. aug. 18. 07:42
 10/13 anonim ***** válasza:
Az okirathamisítás komoly bűncselekmény, ráadásul neki is minimum 100 ezerbe kerülhetett
2013. aug. 18. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!