Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Petíciót szeretnék indítani...

Petíciót szeretnék indítani S. Ábel szabadon engedéséért, ti aláírnátok?

Figyelt kérdés

Azt már tudjuk, hogy legutóbb sokáig jogtalanul tartották fogva, és meglehetőse gyanús körülmények között, labilis okokkal ítélték el. Emiatt fellebbezett, erre még mielőtt elindulna az eljárás, hirtelen megint beviszi a rendőrség, hogy állítólag lövöldözött (amúgy áldozat a rendőrség szerint sincs, szemtanút sem talált még a sajtó.)

Nekem ez az egész bűzlik, eléggé úgy tűnik, hogy a hatóságok el akarják kerülni, hogy bebizonyítsák róluk, hogy jogtalanul börtönözték be anno, ezért gyorsan kreáltak egy bűncselekményt, amivel még a másodfokú eljárás előtt lecsukathatják.

Egy szó mint száz, szerintem S. Ábel ártatlan. Ti támogatnátok a szabadon engedését?

2013. aug. 17. 00:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%

Szia szcientológus bolond kérdező, aki 24 órán belül már a harmadik ilyen kérdést írja ki! Az ufólelkeket mennyire takarították már le rólad kézrátétettel milliókért Miscavige bácsiék? Kaptál DC-8-as űrhajós kulcstartót?

Ábelke bolond, aki kezelésre szorul. Nem humbug szci kezelésre, amire emberek belehalnak, hanem tudományon alapuló orvosira (gonosz gyógyszerekkel!)

Addig olvasgasd ezt a jó kis blogot a szektád hazugságairól: [link]

Lehet, hogy valamelyik screenshoton még meg is találod magadat, thetánkám.

2013. aug. 17. 08:43
 12/18 anonim ***** válasza:
88%
Nem! Az IMEI-ben a helye.
2013. aug. 17. 10:02
 13/18 anonim ***** válasza:
86%
Aláírom, ha te leszel a befogadója, és soha nem tarthattok 10 lépésnél nagyobb távolságot egymástól.
2013. aug. 17. 10:29
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezt akartam mondani, ha 0-24 házi őrizetben nálad lenne akkor esetleg. Tök mindegy mi baja van ne az ártatlanok szívjanak már miatta, rendezze le a baját avval akivel gondja van, ne az ártatlanokat veszélyeztesse.
2013. aug. 17. 12:34
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Istenem mi ez a hülyeség....a srác személyiség zavaros ezt kimondták....tehát beteg kezelésre szorul,ha nem kezelik romlik az állapota és elöbb utobb újra kitör .....semmi szükség erre....zárják be ,gyógyítsák ennyi.....vagy te befogadod és őrzöd minden lépését?és ha te leszel az áldozat?
2013. aug. 17. 12:52
 16/18 anonim ***** válasza:
53%

Tehát te szórakozásból lövöldözöl a Mekiben?

Csak nem valami rokon?

2013. aug. 21. 14:48
 17/18 anonim válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=0BiS-AT5v3k

http://www.youtube.com/watch?v=PVgbZYDJG64

Megnéztem ezeket, szörnyű, és arra jutottam, hogy le kell gyilkolni minden olyan kamasz fiút, akik mások fejét beledugják a vécébe és akik másokat fejjel belelógatnak a vécébe. Engedjék csak ki egyszer csak Somogyi Ábelt és hadd gyilkolja le az ilyeneket.

2013. aug. 23. 23:12
 18/18 anonim válasza:
Előző válaszoló vagyok, bocsi, nekem csak feltűnési viszketegségem van nekem.
2013. aug. 23. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!