Mi a véleményetek Somogyi Ábel két kijelentésérőll, "ha elítélik, mártír lesz", "haragszik az édesanyjára, mert megszülte és így lett az istenből ember ő",?
Figyelt kérdés
2012. júl. 2. 22:36
2/4 anonim válasza:
médiahack
üres duma
ezt már rég mondta nem?
breivik más műfaj
3/4 anonim válasza:
Megnyugtató, hogy a fickót nem találták bolondnak, na. Szabadlábon van, nemdebár?
4/4 anonim válasza:
Ja bocsánat, első vagyok, azt hittem ezt most mondta. Akkor visszavonom a Breiviket. Én csak annyit hallottam, hogy azért engedték, hogy szabadlábon védekezzen, mert elvették a fegyverét így már nem fenyegeti a társadalmat, vagy valami ilyesmi. De ha azóta teljesen felmentették, akkor nincs jelentősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!