Szerintetek MILYEN A KÖZBIZTONSÁG MA Magyarországon? Egyre több bűnesetet hallunk a médiában. Ez a szellemi-anyagi nyomorodás következménye vagy régen is voltak ugyanilyen számban bűntettek?
Régen is voltak, de most különösen nyomják mert a média többnyire baloldali és most a táskatolvajtól a bankrablóig mindent bemutatnak,hogy lásd milyen szar a közbiztonság.
Szerintem nem javult a közbiztonság, de nem is romlott.
Én személy szerint nem tudok erről érdemben nyilatkozni.
Erről inkább Péntek Lászlót és Sztojka Ivánt kellene megkérdezni.
Szerintem sem javult a közbiztonság, de nem is romlott.
Abban azonban nem értek egyet az előző válaszolóval, hogy a kereskedelmi TV-k balosak lennének, sőt sztem. mindig arrafelé ,,nyalnak", amilyen kormány van épp hatalmon. És azért raknak be annyi bűnesetet, hogy ne kelljen beszélniük a politikáról, mert ezzel elárulnák a kormányt, és azt semmikép sem néznék jó szemmel.
3-as
Te bizonyára még egy híradót sem láttál az RTL-től...ők már-már szélső baloldaliak, erősen Bajnai pártiak, Orbánt a reklámadó felvetése miatt végleg megutálták, szóval...hogy nyalnak e nekik?Hát én még apró jelét sem láttam ennek.
Szerintem nem igazán változott, évekkel ezelőtt is rengeteg bűncselekmény volt, csak a média nem számolt be mindenről.
Viszont a rendszerváltás után valószínű romlott a helyzet, mivel sokan elvesztették a munkájukat és megjelentek a jogvédők, sokan azt hiszik bármit megtehetnek.
Azzal viszont a szakértők is egyetértenek, hogy a bűnözők egyre brutálisabbá válnak. Régen azért nem volt ilyen gyakori, hogy védtelen időseket agyonvernek, fiatal kamaszok agyonverik/leszúrják egymást, cigányok magyar nőket erőszakolnak, bankokban emberekre lőnek, pénzszállító autók fegyveres rablása.
A kábítószer maffia is viszonylag új jelenség Magyarországon, de még szerencsére nem olyan elterjedtek, erősek, mint az USA-ban, Mexikóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!