Ez becsületsértés? Szeretnék jogi lépeseket tenni de nem tudom mihez kezdjek. Munkahelyemen nagyon megalázó helyzetbe hoztak.
Egy kis faluban dolgozom, egy boltban. Eddig semmi panasz nem volt rám se a munkámra,semmilyen téren. Most, hogy szabadságra mentem a helyettesítő kolléga olyan dolgokat terjesztet rólam amik nem valósak pl: koszt hagytam magam után mindenhol, ő jobban végzi a munkáját mint én, jobb forgalom stb..Ezek a fülembe jutottak, nem tettszett de nem törődtem vele. Még tegnap ki nem derült, hogy aláírást gyűjt annak érdekében, hogy kiszeretne rúgatni. És ezt a papírt a vevőkkel íratja alá. Most elérte, hogy az egész falú rólam beszél...
Szerintetek mit tegyek? Nagyon megszégyenítve érzem magam...
Teljesen normális a kapcsolatom, amúgy segítő kész ember...de még nem tudtam vele beszélni.
De ezek után ki fog bejönni hozzám a boltba... mikor ilyeneket terjeszt róla. Igazából kiakar túrni, mert ő csak helyettesít és kell neki a helyem.
Ha én lennék a főnökötök, akkor azonnali hatállyal felmondanék neki, függetlenül attól, hogy igaz-e, amit mond.
A munkádat megítélni a felettesed dolga, aki részben a vevők jelzései, részben saját tapasztalata és embersége alapján minősít. Az ilyen áskálódó munkatársra nincs szükség.
Viselkedése a vezetőtöket is minősíti, a bolt hírnevét is rontja, nem csak a tiedet. Hiszen ha igaz, akkor a főnököd alkalmatlan a feladatára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!