Ez rágalmazás, vagy becsületsértés?
Figyelt kérdés
Egyszer feküdtünk le, előtte semmi nem volt, se randi, se más. Azt terjeszti, hogy a barátnője voltam. Ez becsületsértés vagy rágalmazás? Fellehet jelenteni?2013. máj. 3. 09:15
2/20 Andizsuzsi válasza:
Örülj neki, hogy csak ezt terjeszti. Én erre mást mondanék. Ez nem rágalmazás, és a becsületedet sem sérti.
3/20 A kérdező kommentje:
és ha ez nekem megalázó ez a kijelentés? egyébként tényleg nem volt köztünk semmi, amiért ezt kéne terjesztenie.
2013. máj. 3. 09:24
4/20 anonim válasza:
''Egyszer feküdtünk le'' jó ügyes lehetett a srác ha semminek tekinted. Am ha ilyenért lehetne bármit is tenni a rendőrségen, sorra mennének sittre a 14 alatti taknyok akik basztatják a kövér kocka gyerekeket és leégetik az egész iskola előtt, nap mint nap.
5/20 acelsziv válasza:
Ennyire szégyellnivaló, hogy bármi közöd is volt a csókához?
Hát, cica... Legközelebb jobban gondold át, mikor mennyit iszol és kinek nyitod ki a boltot.
6/20 A kérdező kommentje:
nem ezért tekintem semminek, hanem amit művelt az nem volt méltó párkapcsolathoz és nem ittunk egyikünk se
2013. máj. 3. 09:54
8/20 anonim válasza:
Egyiksem fel lehet jelentenid e kirőhőgnek és megmondják akor ne feküdj le vele. De amit az osztálytársakal tesznek azt tényleg büntetni kéne.
9/20 anonim válasza:
kiröhögnek. a rágalmazás ott kezdődik hogy valakit rablással, sikkasztással, gyilkossággal gyanúsítanak meg nyílt fórumokon, újságban, blogon... az hogy a haveroknak hazudozik valaki az semmi.
10/20 A kérdező kommentje:
a rendőrségnek hazudozott. :)
2013. máj. 3. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!