Mi a véleménytetek az új kiskóruak szexuális kapcsolatáról szóló törvényről? (lent) 15/L
Nektek mi a véleményetek? (Engem személy szerint felháborít)
Köszi a válaszokat! Szép napot!
De most komolyan ha most itt tartunk mi lesz a jövőben?? Nagyon felháborító és még tényleg vannak olyanok akik ezt támogatják -.-
Amúgy erről jut eszembe tudom hogy nem tartozik ide de volt egy cikk régen ami arról szólt hogy Amerikában elkaptak két óvodást szexelni.
És az egyik hozzászóló azt írta hogy: "ez természetes meg a gyerek egészséges érdeklődése a másik nem iránt" Pffff... ez megőrült???? Egy tininek sem való a szex nem hogy egy óvodásnak!!!
Már hihetetlen hogy tényleg vannak olyan sötét agyúak akik támogatják ezt a dolgot. És még csodálkoznak hogy nőni fog a terhes tinik száma...
Eléggé ledöbbentő hogy ez a világ hová jutott...
Ez tényleg felháborító! Ilyen fiatalon még éretlen az ilyesmihez, hiszen ehhez még gyerek. És, ha ne adj Isten..., hogy nevelne fel egy gyereket? No coment...!Hát hova sűlyed még ez a világ?
Én 18 vagyok. Nem akarok dicsekedni, de még szűz és egyáltalán nem bánom! Várok tűrelmesen míg megtalálóm az igazit magam mellé!:) Aki igazán szeret és mindig mellettem áll majd bármi is történjen!:) Persze nem ítélek el senkit mivel nem az én feladatom!
Hát nagyjából ennyi!:)
Hová "süllyed" a világ, mi? Pogyebrád Katalin meg 15 évesen gyermekágyban halt meg. Ennyit arról, hogy egyre nő a tiniterhességek száma.
Eddig is dugták ezeket a lányokat, szóval nem tudom, eddig kit akadályozott meg az, hogy elvileg börtön jár érte. 10000 esetből egyszer lett belőle rendőrségi ügy, most már egy sem lesz.
Nem arra buzdítanak, hogy szexeljenek, hanem igazodva a megváltozott társadalmi szokásokhoz, törvényileg nem teszik már büntethetővé. Nem a nemi erőszakot legalizálták, eddig is önszántukból tették szét a lábukat a kislányok.
Én nem háborodok fel ezen annak ellenére, hogy én 21 évesen vesztettem el a szüzességem.
Ja, és egyáltalán nem arról van szó, hogy szerintem ezeknek a lányoknak szexelni kéne. Vagy fiúknak. Ugyanakkor tök mindegy, mit és hogyan szabályoznak, tudomásul kell venni, ennél csak rosszabb lesz, jobb nem! Szóval nem vagyok hajlandó ezek miatt felidegesíteni magam és fröcsögni a dühtől. Minek? Mi lesz jobb?
Én csak azon fogok igyekezni, ha egyszer lányom születik, olyan értékrendet neveljek bele, hogy nála szóba se jöjjön, hogy ilyen fiatalon ágyba bújjon valakivel.
hát, eki azt írjam hogy egy 7.-es kislány még nem olyan fejlett a testét tekintve... hát van olyan közeli ismerősöm, aki 13 éves és olyan gyönyörű, igazi nőnek néz ki, gömbölyödik ahol kell, nem is kicsit. én nézik ki helyette 20 évesen 13-nak és a pasik már most körülzsongják, pedig nem tesz érte semmit, és zavarja is, mert még kislánynak érzi magát
20 l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!