Mi a véleménytetek az új kiskóruak szexuális kapcsolatáról szóló törvényről? (lent) 15/L
Nektek mi a véleményetek? (Engem személy szerint felháborít)
Köszi a válaszokat! Szép napot!
Engem nagyon felháborít!
Aztán majd csodálkoznak hogyha még több terhes tini lesz,egy 12éves hogy lenne érzelmileg elég érett ehhez?
Remélem egyszer valami normális ember is hoz majd döntéseket ebben az országban!
Mi lesz,pár év múlva 13éves lányka hazamegy egy 60éves bácsikával?
Engem nemcsak a törvény háborit fel
"Egyébként a nem szűz fiúk átlagosan 13,56, a lányok 13,97 évesek voltak, amikor először lefeküdtek valakivel"
Tehát 14 év sincs már az átlagéletkor a szüzesség elvesztésénél?
Én jó 10 éve voltam 17 éves,akkor 16 volt az átlagéletkor,még emlékszem.
Engem leginkább az háborít fel, hogy ez a törvény szinte egyenlő a pedofília legalizálásával.
Ki mondja meg, hogy egy 13 éves kislányhoz hány éves ember nyúlhat hozzá maximum. Senki.
Jó, ne büntessék (attól még felháborító!)
Viszont sokkal nagyobb baj, hogy a fogamzásgátlásról SEMMILYEN szó sem esik; egyszer 8.osztályban esik róla szó (nálunk anno így volt), de amúgy semmi. Szülők se nagyon beszélnek, mert ciki, iskolában sincs róla elég szó. Terjednek a nemi betegségek és nő a tiniterhességek száma! Ez ellen miért nincs valami kampány? Erre már nem futja??? Lehetne olcsóbb az óvszer (most kb 1000ft 3db), talán akkor nem lehetne az a kifogás, hogy drága. De ugye erről soha nincsen szó sehol, ez a legszomorúbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!