Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miből áll a közmunka?

Miből áll a közmunka?

Figyelt kérdés

Garázdaságért 20 napot kaptam,milyen km-re számíthatok?

Mit kell vinnem magammal...egyszerűen hogy működik ez?

2013. aug. 4. 14:24
 1/10 anonim ***** válasza:
nálunk falun: virágot kapálsz/ültetsz/locsolsz, utcán szemetet szedsz, söprögetsz, esetleg betonozol, gödröt ásol, falfirkákat lemosol, polgármesteri hivatal ablakait tisztítod, köztéri kukákat takarítod, fákat ültetsz, füvet nyírsz, stb stb...
2013. aug. 4. 14:59
 2/10 A kérdező kommentje:
kösz,de mit kell vinnem magammal?Milyen szabályok vannak?
2013. aug. 4. 15:44
 3/10 anonim ***** válasza:

Kutyapiszok szedés, szemét szedés, utcaseprés. Ilyen magasan kvalifikált munkák. Az iskolai végzettséget nem veszik figyelembe.

Mi volt egyébként a konkrét ügy?

2013. aug. 4. 16:08
 4/10 A kérdező kommentje:
Lepofoztam egy pár cigót,akik lopták a jó népet és ilyen esetben a győztes bűnhődik!De könyörgök mit vigyek magammal,cipőt,munkás ruhát!Mi a játékszabály?
2013. aug. 4. 16:25
 5/10 A kérdező kommentje:
Amúgy egyszer jelentkeztem ebben a nagy munkanélküliségben km-re de elutasítottak,mert"túlképzett" vagyok!Most nem vagyok az?:)Szakmákhoz közel sorolnak be vajon?Vagy szedem a csikket a lopósokkal?Holnap kezdek,ezért lenne sürgős a válasz!
2013. aug. 4. 16:31
 6/10 anonim ***** válasza:

sima ruhát amit nem sajnálsz.

nagybátyám pár éve kapott ilyet. első nap még dolgozott, aztán rászóltak hogy nem kell. aztán kb csak elvoltak, nem kell megszakadni.

2013. aug. 4. 19:15
 7/10 A kérdező kommentje:
'Hasznos számodra ez a válasz?'-Igen!!!Kösz na végre,mert akkor kezdem összepakolni a ruháim.:)Azt tudom,hogy lazulás van,de ez nem érdekel!Csak nem lehet rosszabb,mint egy katonai kiképzés:)
2013. aug. 4. 19:40
 8/10 anonim ***** válasza:
47 ezer forintért 47 forintnyi munkát kell végezni 8órában...szerinted mennyire lesz laza? Akik alapból közmunkások azok egy nap katonai kiképzést sem élnének túl,ne aggódj:)
2013. aug. 8. 14:51
 9/10 A kérdező kommentje:
Már nem aggódok,csak nem tudtam mit kell vinnem!Már egy hete nyomom,a főraktáros mellett "alszok" a központban.
2013. aug. 10. 08:01
 10/10 Sándor G ***** válasza:

8/9.

igen a közmunkások fele, más munkára alkalmatlan, nálunk is van egy alkesz remegő kezű fa..i, még cserjézni sem bír, emelni meg pláne nem tud, de lehet nem is akar.

Azért mi többiek a vízügynél a peresi holtág partján, rendesen megdolgozunk a havi 48ez,ft.ért, hatalmas nyárfákat húzgálunk ki MTZ82-vel a vízből,/bedőlt fákat/, majd össze darabolom, és felpakoljuk,a pótkocsira, mehet a gátőrházba, +napi 20km,tekerünk a munkaterületre.

Vizet vinni kell, nem adnak semmit.

2013. aug. 11. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!