Közmunka kérdés?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogyha ebben az évben már behívtak közmunkára és be akarnak hívni még egyszer akkor azt el lehet utasítani vagy muszáj elfogadni, ahhoz hogy tovább járjon a segély? Illetve ha másodszor is behívtak és úgy érzem, hogy nem bírom megcsinálni a rám kiszabott feladatokat, felmondás után jár-e tovább a segély? Illetve ha nincs megelégedve velem a munkáltató kirúghat-e és ezzel én elvesztem a segélyt? Milyen indokokkal lehet valakit elbocsátani közmunkáról?2013. máj. 30. 17:34
1/2 anonim válasza:
- el lehet utasítani vagy muszáj elfogadni, ahhoz hogy tovább járjon a segély?
Mindíg el kell fogadni. Egyszeri elutasítás a regid +szüntetésével jár
-Illetve ha másodszor is behívtak és úgy érzem, hogy nem bírom megcsinálni a rám kiszabott feladatokat, felmondás után jár-e tovább a segély?
nem. Dolgozni kell a parksöprés nem nehéz munka !
- Illetve ha nincs megelégedve velem a munkáltató kirúghat-e és ezzel én elvesztem a segélyt?
Ki, de csak akkor ha hetekig nem dolgozol semmit sem!
-Milyen indokokkal lehet valakit elbocsátani közmunkáról?
3 igazolatlan nap
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2013. máj. 30. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!