Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tehetek / tehet egy...

Aemit Arestuk kérdése:

Mit tehetek / tehet egy társasházi lakóközösség, olyan szomszédokkal, akik napszaktól függetlenül üvöltöznek, csapkodják az ajtót, kisajátítják a körfolyosót, sőt! Van egy 4éves gyerek aki minden nap többször mindezek miatt. Stb?

Figyelt kérdés

Még csak kb két és fél hónapja laknak itt, albérletben, de már szinte az összes többi lakónál kiverte a biztosítékot!

Nálam is, pedig én valamivel később költöztem ide náluk.

ez csak 1 eset a sok közül:Van egy nagyon jó fej idősebb néni, aki megkérte őket, megtennék e ha már dohányoznak, 1-2 méterrel álljanak arrébb mert arra néz az ablaka és asztmás, fullad tőle.

A reakció automatikusan a hőbörgés, és mindez figyelmen kívül hagyása volt..

Milyen jogaink vannak velük szemben?

A válaszokat előre is köszönöm!

2013. júl. 29. 08:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

* javítás:

"köteles betartatni velük az együttélési szabályokat"

2013. júl. 29. 11:49
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

"Rendeltetésszerű használat pedig főként az állagmegóvásra vonatkozik és, hogy lakás céljára használják. Vagyis ne legyen pl állattenyészet ott."

Igen? Ez érdekes, honnan veszel ilyen megszorítást? Mert a törvényből biztosan nem...

Sorra nyerjük a pereket a hangoskodó, kibírhatatlan lakók ellen a Lakástörvény ide vonatkozó rendelkezéseivel...

Csak előbb fel kell nekik mondani, ezért írtam, hogy a bérbeadóval (tulajjal) kell beszélni.

2013. júl. 29. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!