Emberrablás az, ha a párom volt férje moziba viszi a gyermekünket a sajátjával együtt, engedély nélkül?
37-es,ennél rosszabb már nem lehet a kapcsolat közöttük.ha valakit semmibe vesznek akkor már a szép szó kevés.neked sem lehet sok élettapasztalatod :D
a gyerekeknek ehhez semmi közük,a kérdező gyereke jól meglesz a másik férfi nélkül,sok gyereket nevel egy szülő csak.
11.28
te egy óriási elmondhatatlanul giga nagy paraszt vagy
Meghalt?
Mert elvitte moziba a gyereked?
Hát...én azért sajnálom!
Leginkább a gyerekét!Azért Neki az édesapja volt,hogy mi felnőttként miket róhatunk a számlájára az megint más dolog!
Más kárának,halálának ne örülj!Már írtam párszor,a férjem exét én is borzalmasan utálom,de a gyerek miatt a halálát nem kívánom!Arra vigyázz,hogy a nagy örömöd a gyereke kárára ne menjen!Ha lehet ne bántsd Őt azzal,hogy kimutatod hogy ami Neki veszteség és fájdalom,az neked öröm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!