Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért a marihuna illegális?

Cser Fülöp kérdése:

Miért a marihuna illegális?

Figyelt kérdés
Cigarettában èvente több ezren halnak meg alkoholban èvente több százan a fűben max 50.ember hal meg évente még is illegális mi ennek.a.logikàja ? Nem értem az alkoholnak nagyobb a halál statja még is legális

2013. júl. 18. 13:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
62%
azért hal meg kevesebb ember mert illegális, ritkábban is jutnak hozzá, mint a cigihez, így logikusan következik, hogy kevesebben füveznek, jah és inkább a fiatalok körében népszerűbb a füvezés, ők egyértelmüen nem dobják fel a talpukat mint egy 60 éves aki már 15 éves kora óta rendszeresen 2 dobozzal szív naponta
2013. júl. 18. 13:09
 2/19 acelsziv ***** válasza:
38%

Azért, mert többek között diszlexiát okoz. Mint nálad is, kérdező.

Amúgy meg ezermillió kérdésben ki van tárgyalva a dolog, csak keress utána.

2013. júl. 18. 13:36
 3/19 anonim ***** válasza:
42%
Azért mert van egy rossz dolog, azért nem jelenti azt, hogy a másik rossz dolgot is engedélyezni kéne...
2013. júl. 18. 13:37
 4/19 anonim ***** válasza:
50%

"a fűben max 50.ember hal meg évente "

Soha még egy ember sem halt meg a fűtől nemhogy egy évben,de évezredek óta sem.Nemcsak Magyarországon,de az egész világon sem.Nem tudom honnan szedted ezt az ostoba hazug adatot.Ahol nem a tudatlanság tombol,azokban az országokban legális a marihuana,és azokon a helyeken érdekes módon több probléma van az alkeszekkel.

2013. júl. 18. 13:42
 5/19 anonim ***** válasza:
60%

Én már beszéltem olyanokkal akik folyamatosan szívták.

Teljes közöny és elbutulás volt a jellemző.

Még hogy nem káros XD

2013. júl. 18. 13:43
 6/19 anonim ***** válasza:
56%
Sok ismerősöm elkezdett marihuánázni, és pár év alatt sajnos jelentős változások álltak be náluk... Érezhető közöny, lebutulás, érdektelenség, lezüllés...
2013. júl. 18. 13:52
 7/19 acelsziv ***** válasza:
22%
Úgy látszik gyűlnek a füvesek... És lepontoznak mindenkit, aki rosszat ír a gazról... De ha annyira füvezni akartok, akkor miért nem takarodtok el ebből az országból egy olyan elmebeteg helyre, ahol ez legális? Vissza de gyertek.
2013. júl. 18. 14:21
 8/19 anonim ***** válasza:

@13:52: Nekem meg sok olyan ismerősöm van, aki semmit sem változott tőle.

Ez inkább egyén függő dolog.

2013. júl. 18. 14:26
 9/19 anonim ***** válasza:
46%
Ja.Az ismerőseid vszínűleg a fű nélkül is fogyatékosok voltak.Az adat amit írtam,hogy nulla ember hal meg tőle,attól még,h lepontozzátok TÉNY.
2013. júl. 18. 14:48
 10/19 anonim ***** válasza:
22%

Mert Európában , amíg a korrekt szennyvíztisztítást nem ismerték elődeink, a gyarmatosítás kezdete előtt Európában a fölforralt víz segítségével csak alkoholt tudtunk előállítani mint fogyasztással alkalmas élelmiszer. Rászokott a társadalom a híg borokra és mindennapossá vált és számos kulturális gyökérrel is rendelkezik. Ezért nem sikerült betiltani pedig van ahol megpróbálták.

A nikotin szervezetbe való bevitele nem változtatja meg a viselkedésedet, tehát ha a megfelelő sarcot beszedi az állam, amit az egészségügybe visszaforgat, akkor a társadalomra sincs különösebben káros hatása. Az öngyilkossághoz meg mindenkinek joga van.

2013. júl. 18. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!