Miért a marihuna illegális?
Azért, mert többek között diszlexiát okoz. Mint nálad is, kérdező.
Amúgy meg ezermillió kérdésben ki van tárgyalva a dolog, csak keress utána.
"a fűben max 50.ember hal meg évente "
Soha még egy ember sem halt meg a fűtől nemhogy egy évben,de évezredek óta sem.Nemcsak Magyarországon,de az egész világon sem.Nem tudom honnan szedted ezt az ostoba hazug adatot.Ahol nem a tudatlanság tombol,azokban az országokban legális a marihuana,és azokon a helyeken érdekes módon több probléma van az alkeszekkel.
Én már beszéltem olyanokkal akik folyamatosan szívták.
Teljes közöny és elbutulás volt a jellemző.
Még hogy nem káros XD
@13:52: Nekem meg sok olyan ismerősöm van, aki semmit sem változott tőle.
Ez inkább egyén függő dolog.
Mert Európában , amíg a korrekt szennyvíztisztítást nem ismerték elődeink, a gyarmatosítás kezdete előtt Európában a fölforralt víz segítségével csak alkoholt tudtunk előállítani mint fogyasztással alkalmas élelmiszer. Rászokott a társadalom a híg borokra és mindennapossá vált és számos kulturális gyökérrel is rendelkezik. Ezért nem sikerült betiltani pedig van ahol megpróbálták.
A nikotin szervezetbe való bevitele nem változtatja meg a viselkedésedet, tehát ha a megfelelő sarcot beszedi az állam, amit az egészségügybe visszaforgat, akkor a társadalomra sincs különösebben káros hatása. Az öngyilkossághoz meg mindenkinek joga van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!