Ha egy táncos, aki night clubban táncol egy ideig, és úgy dönt, hogy kiszáll, valószínű, hogy a club tulaja és/vagy annak az emberei megkeresik és megölik, mert tudja, hogy ott igazából pénzes szex is müködik? (ami illegális)
Sok krimit nézel. :)
Elég, ha halálosan megfenyegetik, ha köpni fog, akkor baj lesz. :)
Ettől már a legtöbben besz@rnak és kussolnak egész életükben.
Te vagy a másik klubtáncos kérdés feltevője is, úgy sejtem. ? :D
Azért ez ennyire nem durva, én legalábbis nem hinném. Egy csomó lány használja gyors pénzkereseti forrásként, aztán befejezik az egyetemet meg férjhez mennek.
Plusz nem olyan egyszerű megölni valakit, mint a filmekben. Annak nyoma marad, hozzátartozók, stb tudják, merre járt a hulla mielőtt hulla lett belőle, vagy eltűnt, nagyon könnyen össze lehet kötni a pontokat. Ha még tényleg pénzes szex is lenne, tényleg az a valószínűbb hogy megfenyegetnek egy kicsit, aztán el van intézve.
De mint a másik kérdésre is írtam, a klubnak az az érdeke, hogy legálisan működhessen minnél tovább, anélkül hogy folyton ellenőrizgetnék őket a szervek. Jobb helyeken tiltva is van a lányoknak, hogy a klub területén szexeljenek a vendégekkel.
Nekem olyan szerencsém volt, hogy azon a helyen, ahol én dolgoztam 6 évig, ott mi döntöttük el, hogy mit csinálunk, maradunk-e a sztriptíznél, vagy vállalunk-e szexet is pénzért. Szóval arra akarok kilyukadni, hogy a főnök nem egy vadember volt, hanem tiszteletben tartotta a saját magunk által meghúzott határokat.
Olyan helyen, ahol a lányok akaratuk ellenére rá vannak kényszerítve ilyen munkára, ott el tudom képzelni akár a gyilkosságot is szökés esetén, de normális helyeken ez nem így működik.
Én már két éve kiszálltam ebből a világból, és nem attól félek, hogy megölnek, hanem az ilyen munkáknak szerintem van egy sokkal nagyobb hátulütője, ez pedig a mentális és szexuális egészség elvesztése. Az önbizalomról, méltóságról nem is beszélve. Hiába a sok pénz, nagyon nehéz utána visszatérni a "nappali" emberek világába. Sajnos.
28/L
Sziasztok!
Ahol én dolgoztam ott is tilos volt szexelni. Éppen azért mert a klub nem akarta megkockáztatni, hogy egy ellenőrzés alkalmával le kelljen húzniuk a rolót.
Ez a helyes, korrekten működni sokáig :)
Amúgy szex nélkül is nagyon jól lehet keresni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!