MinaChan kérdése:
Most pénteken küldtek egy levelet a BKVtól, hogy 32500 forintot kell ki fizetnünk 15 napon belül. (Mert tavaly nyáron nem volt matrica a diákomon) De nincs ennyi pénzünk. és ezért lecsukhatnak vagy mi lesz? ><
Figyelt kérdés
2013. júl. 11. 17:03
1/13 anonim válasza:
Letudod dolgozni közmunkán is, nem kell megijedni. És az sem egy durva dolog.
2/13 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen:)).
2013. júl. 11. 18:10
3/13 anonim válasza:
Jah és még annyit, hogy 5 ezer ft naponta. 6 órát dolgozol egy nap. Tényleg kibírható, engem autóval büntettek meg záróvonalazásért, ma voltam munkaügyi központba, jövőhéten megyek közmunkára. Én se tudom miből kifizetni, meg nem is akarom. A rohadt politikusoknak nem fogom a zsebét tömni, dögöljenek meg!
4/13 A kérdező kommentje:
És abba van beleszólásom hogy milyen közmunkába szeretném ledolgozni? És általában hány napot vagy hetet kell dolgozni?><
2013. júl. 11. 21:20
5/13 anonim válasza:
Nem választhatsz sajnos, ahova betesznek. :( Figyi ez igazából egy plusz, nem is lehet dolgozni ezt teljes állásként, megkérdeztem, mert egyébként a hülyének is megéri, hogy ezer forintos órabére van. Több mint egy diplomásnak. De ez csak egy plusz, pont ezért találták ki, meg sokan egyébként ellébecolják, csak h elteljen a idő, nem csinálnak semmit. Engem pl. az Állatkertbe tettek be a két nap közmunkámra. Úgy van, hogy nekem pl. hogy két hetem van rá, hogy két napot dolgozzak, naponként 6 órában. Te a nagyobb összeg miatt több időt fogsz kapni, ez biztos.
6/13 anonim válasza:
Ajánlottan kaptad a levelet,vagy csak simán,ládába bedobva?Mert akkor sz@rd le,nekem egy csomó van/volt,nem tellett bérletre,épp,hogy megéltünk,úgyhogy párszor kaptak el!Jah,nekem kamupecsétes leveleket küldözgettek,évek óta már semmi,metrón kívül,a többi egy éven belül elévül asszem!Tehát volt bérleted akkor,hát azt a hüe matricát rá kellett volna ragasztatni!Ilyen baromság miatt csesztél rá!
7/13 anonim válasza:
Hát igen,ezek a politikusok,Hagyó bácsi milliárdokat sikkasztott,ejtek én a büntikre!Ha ajánlottat kapsz,akkor közmunkázd le!
8/13 anonim válasza:
Nagyon nagy butaságot mondtak az előző válaszolók; ha nem tudod befizetni, akkor küldenek egy fizetési meghagyást, ami a 15. napon jogerőre emelkedik, a 15 napon belül lehet ellentmondással élni, és akkor perré alakul az fmh, de lehet fellebbezni is, másodfokon a Fővárosi Törvényszék fog eljárni. Jogerőre emelkedés után végrehajtási kérelmet fognak kérni, majd a közjegyző hoz egy végrehajtást elrendelő végzést, 15 napon belül lehet fellebbezni ellene, szintén a Fővárosi Törvényszék jár el ilyenkor másodfokon, 15. napon jogerőre emelkedik, ha nincs fellebbezés, ekkor a MOKK (országos közjegyzői kamara) kiszignálja egy bírósági végrehajtónak, és ezután megkezdődik a végrehajtási eljárás.
9/13 anonim válasza:
Én azt tudnám neked tanácsolni, hogy próbáljatok megegyezni a BKV-val, hogy részletfizetésben teljesítsd a pótdíj tartozásodat, ez lenne a könnyebb út számodra.
10/13 A kérdező kommentje:
Oh értem én is gondoltam erre hogy részletekben fizetnénk be><
2013. júl. 12. 12:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!