2012-2013-as Diákigazolvány matricám meddig érvényes?
Figyelt kérdés
Szeptembertől már nincsen iskola, és 21 éves vagyok.2013. jún. 4. 09:36
1/4 anonim válasza:
Nem tudom nálatok hogy volt, az én sulimban októberben adtak rá új matricát. Ezt én ki is használtam pl előtte hónapban még simán utaztam diákkal. Senki nem szólt egy szót sem, hogy már nem jó. Pedig akkor már én sem jártam iskolába. Ilyenkor érdemes utánakérdezgetni fiatalabb tesónál, ismerősnél, akinek még van iskola, hogy mikor kapnak újat. És addig utazhatsz te is vele.
2/4 anonim válasza:
ameddig van diákod. mondjuk én iskolát váltok(én is 21 leszek 1 hónapon belül), és ugye ki kell íratkoznom suliból, akkor a diákomat le kellene adni. maga az érvényesség és a tanulói jogvizsony az az utolsó vizsganapodig tart(OKJ-s képzés meg felsőoktatás esetén).
3/4 anonim válasza:
A 2. helytelen válasz.
A diákkedvezményre október 31-ig vagy jogosult, ha végzős vagy.
Ha nem végzel, akkor is okt 31-ig érvényes a matricád utána kell új.
4/4 anonim válasza:
Egész pontosan ez a helyzet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!