Na itt vannak a meleg minta"szülők", már molesztálják is szerencsétlen örökbefogadott gyereküket. Szóval aki annyira kampányol a melegek örökbefogadási joguk mellett, az ezt sem veti meg, igaz? Hiszen ők melegek.
2013. júl. 11. 15:06
31/47 anonim válasza:
Épp ellenkezőleg: mert kiderülne, h már csak ezért sem szabad buzıknak engedni, h gyereket fogadjanak örökbe, és a buzıimádó libsiknek ez nem érdekük.
32/47 anonim válasza:
Én remélem "kitelik" a bizalom a sok önző, egoista bigott "álkonzervatívval" szemben (fidesz, jobbik, és társai) hamarosan, és 20 éves liberális uralom köszönt ránk ! Úgy legyen ! Az a szerencsétlen aki meg molesztál, megkapja akkor is a büntetését majd (ha majd nem a bigottak pöffeszkednek a parlamentben 2/3-al, mint most) , de hangsúlyozom, jóval több heteroszexuális apa molesztálja (jelenleg is) a lányát, hiszen ők eleve többen vannak! Szép napot !
33/47 anonim válasza:
Utolsó, akkor boldog lehetsz, mert Magyarországon 23 éve liberális uralom van, Európában pedig még régebben. Ha nem így lenne, nem fogadhatnának örökbe gyereket ferde hajlamúak, és nem mutogathatnák magukat felvonulásokon.
34/47 anonim válasza:
"Az arányokat kell nézni, az pedig nem hiszem h ugyanezt a képet mutatná."
Aha, milyen kár, hogy nem léteznek mágikus weboldalak az ilyen állítások leellenőrzésére, ezért a Büszke Konzervatívok sejtéseire kell hagyatkoznunk. Bezzeg ha lenne, elnevezhetnénk mondjuk Googlenek, remélem még nem foglalt a név!
35/47 anonim válasza:
A buzıpropagandára nem vagyok kíváncsi. Nagyon jól tudja mindenki, h ezzel ellenkező véleményt tilos nyilvánosságra hozni. Illetve elvileg nem tilos, de aki mégis megpróbálkozik vele, azt szakmailag ellehetetlenítik.
36/47 anonim válasza:
Pedig remélem újabb liberális "ERA" köszönt európára, és a neonácik ha nem változnak meg még be is lesznek börtönözve hosszú évtizedekre... A családjukat max. megsárgult fotókon nézegethetik majd...
37/47 anonim válasza:
Évtizedek óta liberális diktatúra van Európában, és a neonácikat tényleg gyakran bebörtönzik. Az más kérdés, h aki félti a gyerekeket a köcsögöktől, az még nem feltétlenül neonáci.
38/47 anonim válasza:
Ez a nyavajgás szánalmas, amit egyes "heteroszexuális szülök" elkövetnek ! A gyerekük is szuverén lény, tudja mi jó, mi nem, és ha esetleg Ő is meleg, akkor űgysem használ nekik a tiltás. De ha meg nem "génhibásak", akkor sem feltétlenül lesz belőlük gyölölködő neonáci, legalábbis remélem !
39/47 anonim válasza:
Lehet, viszont ha normálisan nevelik a gyereket, és nem éri ennyi káros behatás (média, homárparádé, stb.), akkor jóval kisebb eséllyel lesz buzı.
40/47 MrPifta válasza:
höh... Én akkor láttam először meleget, mikor először mentem be melegbárba. Oda meg nem véletlenül megy be az ember... Ne gyere itt a normális neveléssel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!