Nemzeti dohányboltba várandósság ideje alatt beengednek vásárolni?
Figyelt kérdés
Ha várandós vagyok bemehetek üdítőért,újságért stb...vagy jogos ha esetleg kitesznek,mert 18 év alatti a babám?2013. júl. 7. 00:47
11/12 anonim válasza:
Szerintem a kérdező nem hülye, csak vicces kedvében van:))
ÉN is várandós vagyok és általában én veszem a férjemnek a cigit, miután végeztem a közértben a vásárlással.Még nem küldtek ki sehonnan :D Csak remélni merem, h nem pont akkor indul be a szülés ha betérek oda akár egy üdítőért is, mert szegény gyereket azonnal kirakják amint kibújik ;)
12/12 anonim válasza:
Sziasztok. En dohanyboltban dolgozom es elvileg törveny szerint NEM lehetett kiszolgalni terhes nöt sem! A kerdes h meg merem e kerdezni h haho te terhes vagy csak köver vagy-e? Igy mi nem foglalkoztunk ezzel, kiszolgaltunk. A multhavi valtoztatas szerint kiszabad szolgalni, söt elvileg ki is vihetnem a cigit az anyukanak aki gyerekkel van, kiveve h ez kivitelezhetetlen mivel nagyon forgalmas helyen dolgozom. Viszonylag elzarva a bejarattol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!