Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ennyire érzékeny a várandósság...

Ennyire érzékeny a várandósság alatt a has?

Figyelt kérdés
Első babámat várom. 21. hétben vagyunk. Eddig úgy gondoltam, hogy kemény, merev pocakom lesz. El is kezdett nőni jó pár hete, pont olyan volt, ahogy elképzeltem. Kiemelkedő kis kemény poci. Aztán mostanában, főleg mióta érzem mozogni, érzékeny lett. Ha gyorsabb mozdulatot teszek húzódik, ha lendületesebben (nem nagyon, csak kicsit) fordulok át az ágyon, néha szúr is egy kicsit. Hajlásból nehezebb felegyenesedni, stb. Ez tényleg normális így? Ilyen érzékeny lesz belül minden most már?
2013. júl. 4. 22:26
 1/2 anonim ***** válasza:
nálam is így volt és ezen én is nagyon meglepődtem. akkortájt kezdődött, amikor nálad és nekem a fordulás az ágyban pl kimondottan fájdalmas volt, hanyatt fekve mintha rám dobtak volna egy nehéz súlyt, oldalt fekve meg lógott-húzódott. sokat nyűglődtem vele és aggódtam, h ennél még rosszabb lesz, ahogy nő a pocakom és a babám. de szerencsére nem. nekem a 3 trimeszter jóval könnyebb, mint a 2. volt. Mintha hozzászokott, hozzáedződött volna a szervezetem a terhességhez. remélem, nálad is így lesz. boldog babavárást :)
2013. júl. 4. 22:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnyugtattál kicsit! IGEN! Pont ez az, hogy oldalt fekve is húzódik, mint ha lenne benne egy kis súly (tudom, van is :), de egyre nehezebben találom a kényelmes testhelyzetet. A derekam is jelez napközben, ha rosszul tartom magam, kifejezetten kényelmetlen állni hosszútávon. Nem gondoltam volna, hogy ennyire érzékeny leszek, eléggé strapabíró nőnek tartottam magam :)
2013. júl. 4. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!