Nemzeti dohányboltba ennyire nem lehet bemenni gyerekkel? Tényleg ilyen szigorúan kell értelmezni a 18 év alatti törvényt?
Ez elég érdekes, plusz szerintem baromság, hisz a gyerek attól, hogy belép, nem tép szét azonnal egy doboz cigit és szívja el..
De azért meglepődtem most ezen, ugyanis a párom a napokban látta, amint pont egy ilyen nemzeti dohányboltban fiatalkorúaknak adtak el cigit!! Szóval hiába ez az új dolog, az emberek nem változnak :/
Így van ez nagyon visszás. A babakocsiban is kint kell hagyni a babát !! Télen-nyáron ajtót becsukva magad után, hogy senki ne lássa, hogy cigit veszel.Azt, hogy az utcán rágyújtasz azt már senkit nem érdekel.
Viszont 16 éves lány simán vett cigit.
Utolsó ! Látom TE a földi halandókkal ellentétben a jó erkölcs és a szabálytisztelet mintaképe vagy, de azért el kéne gondolkodni, hogy a dohányboltba ki lép be. A gyerek apja felügyelete alatt, vagy apuka a gyerek felügyelete alatt, mert nem mindegy és nem kell kifordítani a helyzetet.
Egyébiránt az, hogy például a gyermekem társaságában nem mehetek be ( hangsújozom tehát nem a gyerek megy be !! ) magasabb szintű jogszabály rendelkezéseibe ütközik, hiszen például gyámjaként mellette a helyem, másrészt védendő tulajdonság az apaság, amit pedig akár alaptörvényi szintig is vissza lehet vezetni így szintén semmit sem ér valami "kis" kormányrendelet hatálya.
vagy fogadj mellé nevelőt, és hagyd kint vele. Drága a nevelő? Akinek cigire van pénze, az tudjon fogadni külön nevelőt is
mint írtam, nem értek egyet a törvénnyel, de az értetlenkedéssel nem leszünk előrébb. Tegyetek ellene ha zavar titeket, engem annyira nem érint, de azzal nem b*szunk ki a fidesszel, hogy elcsodálkozunk hogy "dehááááááát miééééééért?". Tenni kell ellene. és sokan már meg is tették
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!