Nemzeti dohányboltba ennyire nem lehet bemenni gyerekkel? Tényleg ilyen szigorúan kell értelmezni a 18 év alatti törvényt?
Figyelt kérdés
A férjem elment sétálni a fiammal és gondolta vesz cigit is.Erre rászólt az eladó,hogy a 4 éves gyerek nem léphet be.Kérdezte a férjem,hogy akkor mit csináljon kösse ki a póznához,mint a kutyát?Szóval nem tudott cigit venni.Ja és akkor minek árulnak fagyit?2013. júl. 4. 13:16
11/14 A kérdező kommentje:
Láttam a híradót.Most már teljesen egyértelmű a törvény.
2013. júl. 19. 13:26
12/14 anonim válasza:
Szerintem azért van mert valaki más idegennel bemegy a gyerek úgy hogy lefizette ez öregebbet és akkor vesz a gyereknek is vagy valami.
13/14 anonim válasza:
Szerintem jó ez így ahogy van. Eddig mindegyik helyen elkérték a személyim (egy helyen nem, de ott tudják, hogy elmúltam 18).
14/14 anonim válasza:
Igazából eléggé régi a kérdés, de muszáj válaszolnom. Most így, hogy már évekkel ezelött bevezették, teljesen máshogy gondolom én is a helyzetet.
Marhára felesleges volt ez az egész, ugyanis aki cigizni akar, az cigizni is fog. Mondjuk beküld valakit, vagy épp kér egy szálat. Nagyon nagy baromság volt, semmit nem ér. Az, meg, hogy egy 4éves gyereket kint kell hagyni azért, mert a törvényhozók nagyon verik megukat, undorító. Ez a kocsmás hasonlat, kb, mintha az ujjaddal törölnéd ki a segged papír helyet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!